De ce trebuie sa dai atatea explicatii? Simplu: "Nu meritai sa fii in lista mea de prieteni!" sau "Ma obosesti teribil cu inutilitatile tale!". Totusi, dupa parerea mea, era bine, daca primeai ajutorul asta gratis; in ziua de azi primim ajutor pe bani - cel putin in ceea ce priveste gramatica! Eu zic ca iti facea un bine si ar fi OK sa-l scoti de la blocati! Mai tarziu, ii vei multumi in gandul tau! Eu mai multumesc si azi la cei care ma atentioneaza ca X sau Y cuvant e mai bine altfel! Intreaga viata e o continua invatara; cand ne oprim si facem pauze nu mai putem ajunge unde ar fi trebuit sa fim. Incearca sa vezi totul din alt punct de vedere; poate ii placi! Numai bine!
Îi spui că dorești să rămâi analfabetă, iar sfaturile și corecturile sale, din contră, te ajută să fii mai bună. Cea ce desigur, tu nu dorești.
Invata sa accepti si opinia altora care stiu despre ce e vorba, accepta ca ai gresit, asa poti trece foarte usor peste.
Eu nu am nicio problema cu cei care scriu gresit, conteaza sa inteleg eu esenta mesajului cand vorbesc cu el, nu sunt in masura sa-i judec exprimarea, si eu eram ca el daca nu imi dadeam silinta in artele limbii romane.
M-am uitat peste mesaje date de mine din anii trecuti... faceam greseli multe))))