| Li200La a întrebat:

Am un coleg super enervant si care tot ma corecta el gramatical si l-am blocat. Ce sa-i zic (daca o sa ma intrebe ca de ce l-am blocat) tinand cont ca e fiul dirigai (profa de mate)?

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

De ce trebuie sa dai atatea explicatii? Simplu: "Nu meritai sa fii in lista mea de prieteni!" sau "Ma obosesti teribil cu inutilitatile tale!". Totusi, dupa parerea mea, era bine, daca primeai ajutorul asta gratis; in ziua de azi primim ajutor pe bani - cel putin in ceea ce priveste gramatica! Eu zic ca iti facea un bine si ar fi OK sa-l scoti de la blocati! Mai tarziu, ii vei multumi in gandul tau! Eu mai multumesc si azi la cei care ma atentioneaza ca X sau Y cuvant e mai bine altfel! Intreaga viata e o continua invatara; cand ne oprim si facem pauze nu mai putem ajunge unde ar fi trebuit sa fim. Incearca sa vezi totul din alt punct de vedere; poate ii placi! Numai bine!

11 răspunsuri:
| tril a răspuns:

Îi spui că dorești să rămâi analfabetă, iar sfaturile și corecturile sale, din contră, te ajută să fii mai bună. Cea ce desigur, tu nu dorești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi spui simplu că doreşti să rămâi o agramată şi, prin urmare, că nu te interesează ajutorul său.

| T0T a răspuns:

Că nu suporți să ți se arate că greșești.

| Drimmero a răspuns:

Invata sa accepti si opinia altora care stiu despre ce e vorba, accepta ca ai gresit, asa poti trece foarte usor peste.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Dar adevarul doare man, si pe mine ma enerveaza uni care se uita si o virgula, cratima, ok inteleg sa scrii corect dar uni sunt obsedati, ok trebuie sa tinem cont nu spun nu, dar nu sa ai obsesie asta

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Eu nu am nicio problema cu cei care scriu gresit, conteaza sa inteleg eu esenta mesajului cand vorbesc cu el, nu sunt in masura sa-i judec exprimarea, si eu eram ca el daca nu imi dadeam silinta in artele limbii romane.

M-am uitat peste mesaje date de mine din anii trecuti... faceam greseli multe))))

Eu cand am intrat aici multi imi spuneau frate spune in ce limba scrii sa isi traduc raspunsurile haaaaaaaaaaaa, ia vezi chineza merge

))))))))

Si de mine se luau o gramada ca tastez cu dubla virgula, pun slash uneori la finalul propozitiei, tastez si cu virgula intre cuvinte, asta mi-e personalitatea, asa tastez eu, toata lumea scrie corect acum, unde mai e originalitatea?

Si eu faceam greseli, oricine facea/

Faza cu cele 2 virgule ai de cand cu flory

N-are nicio treaba tipa aia cu felul in care tastez eu, iti garantez.

Sa nu facem spam, in concluzie e bine sa ti cont de alti dar nici ala nu a procedat bine nu esti obligata sa vb cu el, care e faza ca e copilul lui dirigia