| danielleinad00 a întrebat:

Am un "prieten" de bloc care cred ca are niste probleme.Atunci cand vreau sa merg afara cu cineva(fara el) incepe sa ma i-a cu amenintari ca ma bate pentru ca nu l-am chemat si pe el.Si ma inebuneste de nu mai pot.Nu mai am curajul sa ies afara fara sa ii spun, ma simt bataia lui de joc.Nu am dreptul la libertate sa fac ce vreau.Ce pot sa fac? NU MAI REZIST!

P.S:Am incercat majoritatea metodelor pentru a-l linisti, in afara de a vorbi cu parintii lui. Oare credeti ca e unica metoda de a rezolva problema prin vorbirea cu parintii lui?

Răspuns Câştigător
| HopefullyMe a răspuns:

In primul rand, vorbeste cu ai tai ca sa vezi cu ce te pot ajuta si ei.E un mare lucru daca te poti consulta cu ei pasnic.In al 2-lea rand ar trebui sa vorbesti cu ai lui.Si daca nici asta nu merge, ai 112 la dispozitie pentru agresare laughing Hope it helps laughing

10 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Are ceva la,, mansarda,,. Vorbeste cu parintii tai intai si sigur ei v-or gasi cea mai adecvata metoda. Spune si cati ani aveti.

| Resurrection a răspuns:

Cred ca face asta din cauza ca nu a avut o copilarie frumoasa si activa si din cauza asta cand pleci undeva fara el se simte exclus si crede ca nu iti mai place sa stai cu el.

| cristiiiiiii a răspuns:

Da, dar mai bine vorbeste cu ai tai si roaga-i pe ei sa discute cu parintii baiatului cred ca este cea mai buna solutie

| danielleinad00 explică (pentru cristiiiiiii):

E bun raspunsul tau, fundita e doar una, sper sa nu te superi.

| cristiiiiiii a răspuns (pentru danielleinad00):

Eu sunt pe site asta sa ajut lumea cum pot, nu sa strang funde.

| VIPcristian a răspuns:

Poate te place... dar cei cu gura mare is slabi si daca te loveste si ai incercat toate `strategiile` ameninta-l cu cineva mai mare care l-ar putea speria te asigur merge

| aless7 a răspuns:

Da pentru astfel de oamenii daa este unicaaa sau poti sa le spui parintilor taii sa vorbeasca cu el sau cu parintii luii! fundita?

| danielleinad00 explică (pentru aless7):

Imi place si raspunsul tau, dar doar o fundita pot sa dau, sper sa nu te superi.