| Calisarhu a întrebat:

Am văzut azi o tipă la metrou cu o chitara în spate și mi-e dor de ea. Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Iti e dor de cineva pe care nu cunosti? Asta e ceva nou...

| J0B0MAT a răspuns:

Ia-ţi şi tu o chitară asemănătoare.Adică, mă rog, probabil avea husă, deci orice chitară ti-ai lua, gândeşte-te că e aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate sa-ti fie dor de ceea ce nu cunosti, zic eu.

| PedoBarbie a răspuns:

Există o pagină specialăde Facebook pe care o poți căuta unde se caută tot așa oameni ce îi vezi pe metrou sau cv unde lași un mesaj și s-ar putea să o găsești.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te plimbi cu metroul.

| Mosotti a răspuns:

Nu ai ce sa faci, a plecat, gata, nu mai dai de ea.

| Mosotti a răspuns (pentru Mayhem666):

Pai nu e clar ca s-a intamplat? Nu e nimic nou ce se intampla, i-a placut de ea, cum arata, de aia ii e dor.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum sa nu-i fie dor de cineva de care i-a placut mult? I-a placut cum arata, e f clar.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Mosotti):

In intrebare nu a zis nimic de placut.

Pai nici nu trebuie sa zica de placut, ca este f clar, ii place de ea si ar vrea sa o intalneasca, sa o abordeze daca s-ar putea.
Si daca ai sa-l intrebi, o sa confirme.
Ca daca ma vedea pe mine sau pe tine, nici nu ar fi observat ca eram acolo.

Răspuns utilizator avertizat

Totusi, mi se pare extrem de ciudat ca cineva sa spuna ca ii e dor de cineva pe care nu cunoaste si pe care a vazut doar o data in viata lor.

Mie nu mi se pare deloc ciudat, cate cazuri nu stiu cand a vazut pe cineva, i-a placut mult si ar fi vrut sa il intalneasca.
Pai doar odata e de ajuns sa iti dai seama daca te atrage cineva fizic sau nu, nu e nevoie sa vezi omu ala de 7 ori.

Si daca te atrage mult, e normal ca ai vrea sa-l intalnesti cu speranta chiar la o eventuala relatie la o adica.

Dar aici nu e vorba de atragere sau de speranta de a vedea inca o data, ci de dor. El efectiv a spus ca ii e dor de ea, nu ca ii e dor sa o vada sau ca o place sau ca ar vrea sa o mai intalneasca inca o data, ci efectiv ca ii e dor de ea. Eu asta incerc sa spun.

Dar trebuie sa zica el ca o place? Nu e clar? Intreaba-l sa vezi ce zice, ca eu am zis aseara la prieteni si aia s-au prins imediat ca el a placut-o mult si ii e dor de ea in sens ca ar vrea sa o intalneasca. Ce naiba.
Asa s-a exprimat el "dor", dar de fapt asta e, nu s-a exprimat cum ar trebui.

Nu poate sa-ti fie dor de cineva daca nu-l placi, nu e logic? De ce ai vrea sa revezi sau sa intelnesti acel om daca nu-l placi? Ma refer daca l-ai vazut odata, adica in cazul lui.

Dar si aici am avut cazuri din astea, o fata a venit sa zica ca a trecut un baiat pe langa ea si vrea sa dea de el si nu stie cum. Se urcase ala in masina si ea vroia dupa numar sa dea de el. Dar ea a explicat ca l-a placut, cam exact acelasi caz de fapt, ca si aici.

Unii oameni se exprima bine, altii nu, insa e clar ce vor sa spuna. Desi de fapt a zis omu clar ca ii e dor, deci vrea sa revada sau sa reintalneasca persoana.