Poate folosesc AI și când merg la WC sa-i șteargă de cacao la poponet sau sa-i încalte cu pantofii!
Analfabetismul funcțional din România! 0 creativitate, umor, documentare, îndoială sau cercetare = MuRA în gura!
Singura chestie sa zic asa gresita, este daca cel care da acel raspuns, nu verifica acele informatii, ori nu le intelge, asa ca baga textul asa cum la preluat de la AI.
AI de multe ori bate gardu la greu da raspunsuri cataclismice chair si calcule cand face, grestete grosolan, asa ca nu totdeauna informatiile aduse de AI is si corecte.
Stiu ce spui tu, vine cineva iti raspunde exact copy/paste ce i-a spus AI de aia si iti dai seama.
Chestia este, cei care raspund in felul asta, habar nu au pe ce planeta stau, cauta si ei sa se faca auziti, vazuti sa fie si ei bagati in sama.
Pe de alta parte cei care intreaba, sunt si mai paraleli cu lumile paralele de aia intreaba, nu-s capabili sa caute o simpla informatie pe net, pentru ei netu se rezuma doar la Facebook, la tik tok si cam aia este tot, daca pui acesti indivizi sa caute o inforamtie pe net, habar nu au de unde sa inceapa sau ce sa caute
Ambele categorii atit cei care intreaba, cit si cei care raspund pe baza de AI is cam tot la fel, adica pareleli in lumi paralele
Aceia care posteaza raspunsuri generate AI, vor avea CONTUL SUSPENDAT de adminul forumului.
Va rog sa raportati acesti useri care incalca regulamentul forumului, direct ADMINULUi.
https://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/
Mesajul a fost sters, fusese destinat unui user care a fost eliminat de pe forum.
Ehh, deja a trecut moda, erau acu vreo cateva luni cu zecile astfel de raspunsuri acu cateva abia
Scuze, nu ti-am raspuns tie direct, ci aceluia care a postat raspuns generat AI dar cand admina l-a sters, numele lui a disparut si acum pare ca ti-am raspuns tie.
Serios, eu n-am vazut asta e ceva nou, Doamne fereste
Pai nu ma mir, in ziua de azi cu cat ne folosim creierul mai putin cu atat mai bine aparent
Au mai dispărut intre timp, probabil "a facut cineva curatenie".
anonim_4396 întreabă: