| Denis2005123 a întrebat:

Am văzut întrebarea asta pe multe siteuri insă nu cred in superstițiile lor, mai exact că cică dacă ești Intr-un vis lucid nu e bine să întrebi in ce zi ești sau ce ora este. Nu înțeleg de ce ai pune o asemenea întrebare într-un visrolling on the floor

6 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Pt ca te uiti la ceas si vezi ca ai intarziat la munca/școală.

Gluma la o parte, e bine că nu crezi in superstiții

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În general în vise se spune ca nu este bine sa urmezi oameni, sau alte entități ca te duc spre pieire. Cat despre ora nu știu ce sa spun, probabil pentru ca te induce în eroare sau lucruri de genul acesta pentru ca intervin și cifrele magice care îți pot face probleme

| Denis2005123 explică (pentru anonim_4396):

Mai exact ce probleme? Multi spun că în vis li se spune o oră anume și ei fix la acea oră se trezesc dar nu prea cred chestiile astearolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Denis2005123):

Posibil în cazul acesta sa fie numai un wake up call, ca să ieși din starea aceea profunda de visare. Depinde acum, poate la ora cutare se poate întâmpla ceva negativ spre exemplu.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o relevanta sau semnificatie visul cu realitatea si nici nu infleunteaza ceva din viata reala.

| MarianWLF a răspuns:

Am vazut si eu pe tiktok, nu e nimic wow, nu se intampla nimic, si in primul rand, foarte foarte greu ajungi sa ai un vis lucid, ca sa poti intreba asta, de cand ma stiu am avut 2 vise lucide toata viata mea.