| Superior a întrebat:

Am vazut o stire despre casa la unul care i-a luat foc. Ultima lui dorinta era sa fie salvat si sa traiasca,dar tot a murit, probabil ca a inhalat fum. Ah...cand te gandesti ca... oricum,pacat de omul ala,chiar daca vrei mai mult decat orice sa traiesti,mori. Moartea e ceva invevitbabil. De ce trebuie sa traim,ca apoi sa suferim dupa persoanele dragi,sau,unii sa traim cel mai mare cosmar : sa fim vanati de un criminal nebun,sa ne trezim ca casa a luat foc si nu avem pe unde iesi,sa fim martori unui cutremur, etc.?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si cand te gandesti ca mai bine il ajuta pe ala dumnezeu decat sa ai tu jocul dorit de tine, asta e viata de asta trebuie sa fi devi matur in gandire si sa o valorifici ca e scurta si e ultima

| Superior explică (pentru RAY):

"Si cand te gandesti ca mai bine il ajuta pe ala dumnezeu decat sa ai tu jocul dorit de tine". Cand am zis eu ceva de un joc? happy

| Staind a răspuns:

Pentru ca viata. thinking
Sa te intrebi de ce... nu duce nicaieri.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Naspa,eu asa credeam

| 393Dan a răspuns:

Sunt si parti bune ale vietii, chiar si cele mai mici lucruri ca gasirea unui leu pe jos sau oferirea locului tau unei fete in microbuz. Omul cela pana sa moara poate a reusit sa guste din toate bunatatile lumii.
Nu stiu de ce traim, insa sunt recunoscator faptului ca am aceasta ocazie, nu toti o au, unii bebelusi mor la nastere.

| T0T a răspuns:

Că asta e viața când trăiești în societate.

| Superior explică (pentru 393Dan):

Ah...daca stai sa te gandesti daca nu te nasteai nu avea cum sa-ti para rau ca nu existai...

| 393Dan a răspuns (pentru Superior):

Da, sincer nici nu stiu ce as alege: toata viata in chin sau sa nu fi existat niciodata. Probabil as alege chinul.

Răspuns utilizator avertizat