Nu e mare lucru de capul lui.
L-am văzut în niște interviuri care se voiau serioase. E de doi lei. Și caracterul îl are de doi lei și "inteligența" la fel.
Mai bine spus lipsa inteligenței.
Pentru ROSALiA ca sa stii si tu cine e exact panarama asta de >Șerban Huidu - Rahatul asta de neica-nimeni numit Șerban Huidu nu e altceva decat o nulitate din toate punctele de vedere, adica niste gainari nimic altceva - ma mir cum cantareata Julia din Galati s-a lasat prostita sa intre in familia rahatilor astia de Huidu. > Șerban Huidu = un infractor nimic altceva care trebuia sa faca puscarie la greu. De ce al insultau aia din YouTube? = pai pentru ca nu e altceva decat o zdreamță! Un figurant care nu stiu cum a aparut prin televiziuni si radio cu fața aia de prost si inganfat ce o are!
Nu cred ca este om de calitate. O facea din prostie. Probail a reactionat asaa nervi
Dar pe Mihai Găinușă de ce nu-l critică lumea, ba chiar îl laudă prin comentarii?
Cu ce e diferit Găinușă față de Huidu?
La o primă vedere, e mult mai inteligent și are mult mai mult bun simț. Și mai mult talent.
Si eu m-am bagat intr-o discutie de pe Facebook, in care il durea in paispe de persoanele omorate, si mi-a dat un comentariu de genul "conduci? ai masina? ai putea fi in locul meu, chiar maine!".
Deci e idiot.
Asta s-a intamplat de mult.
Earthroot întreabă: