| CiocolataCalda a întrebat:

Amintirile sunt ceva ce ai sau ceva ce ai pierdut? FUNDA pentru cel mai frumos raspuns! happy

Răspuns Câştigător
| nichiclaudia a răspuns:

Buna..amintirile sunt undeva acolo, in inima si mintea nostra. Daca ne amintim de ele inseamna ca ele exista, deci le-am avut dar inca le aveam si le vom avea..nu cred ca sunt pierdute.Depinde ce fel de amintiri :p astept mesajul tau referifor la intrebarea mea cu produsele avon.contacteaza-ma la 0764437227 sau adauga-ma in lista de mess claudy_a13@yahoo.com

7 răspunsuri:
| Gimiki97 a răspuns:

Amintirrile nu trebuie sa le uiti niciodata. Chiar daca ai vrea si crezi ca ai uitat pana la un moment dat amintirile te rascolesc si bune si rele. Dar din amintiri inveti cate ceva. Poate ai o amintire in care ai gresit cu ceva, iar cand iti amintesti asta poti sa iti corectezi greseala si sa treci peste. Dar ceea mai dureroasa amintire va fi atunci cand cineva ti-a fost totul, iar dupa plecarea lui a lasat un gol. Dar o sa uiti de sentimentul ala dar o sa ia mult timp. Si cand vei uita vei deveni un alt tu. Amintirile cele mai placute sunt cele din copilarie, iar care nu ti-le amintesc familia ta, iar cand le auzi vei zice " Eu am facut asa ceva?" s-au ceva de genul. Este placut sa retreiesti prin anumite amintiri. Dar uneori amintirile revin prin anumite obiecte s-au locuri si devi deodata nostalgic si iti pare rau de vremurile din trecut pe care le vrei sa mai treci odata prin ele.

| AtateaConditii a răspuns:

Ceva ce ai avut si ai pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fac temele la romana happy

| Mădă0611 a răspuns:

Sunt ceva ce ai, si care iti readuc ceva ce ai pierdut.

| Floreenofficial a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte bine, asa si trebuie! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va atrage cu o funda pe care nu o va da niciodata. Acum pun pariu ca rade ca i-ati facut tema laughing

| CiocolataCalda explică (pentru anonim_4396):

Nu e tema la romana. xD E o intrebare interesanta si m-am gandit sa vad parerea celui ce vrea sa raspunda.