N-ai de ce sa ai emoții, e doar liceu, te saturi repede de el
Prima zii de liceu? Absolut emotionanta, am venit acasă cu 5 kg de manuale si auxiliare. In legătură cu sala de clasa, noi avem in liceu planul clădirii, unde sunt repartizate clasele, iar cu colegii, înainte de începutul scolii noi ne-am întâlnit si am ieșit in oras. (avem un grup al clasei pe Facebook de când s-a facut repartizarea in clasa a 8-a, cam așa ne-am cunoscut) Iar la noi "festivitatea" de inceput de an scolar se tine in curte, unde clasele stau repartizate intr-un fel de chenare, asa mi-am găsit colegii
Da, m-am împrietenit ușor cu toți, pentru ca sunt foarte de treabă.
Deci, per ansamblu nu îți face griji, totul va fi bine!
Eu am avut noroc ca am fost colega de clasa cu cea mai buna prietena din generala si nu a trebuit sa merg singura in prima zi. Oricum, imi cunosteam toti viitorii colegi de pe Facebook, deoarece ne-am facut un grup pe Facebook. Am iesit cativa dupa deschiderea anului scolar si nu a fost greu sa ne imprietenim.
Si uite asa am ajuns sa ma bucur ca am scapat de ei dupa 4 ani de liceu si ca voi cunoaste persoane noi la facultate
Nu mam prezentat in prima zi de liceu sa nu fiu ca alti am venit a doua zi dupa ce am cautat liceul pe maps si mi-am intarnit acolo colegi de clasa si cei care aveau rolu de a ne frige de vii 4 ani, apoi mam inteles bine cu toti ei cu mine nu stiu ca nu ma intereseaza ce cred alti important e ce cred eu, si m-am trezit la bac si gata, era asa cool sa fac referate la chimie scrise cu mana in clasa a noua