Prefer apa minerală plată (cu un conţinut bogat de minerale, dar necarbogazoasă) sau doar plată (cea carbogazoasă balonează).
Acidul fosforic in exces din cola le afecteaza, ai auzit tu ceva da n-ai auzit bine. Excesul de gaze afecteaza doar oamenii cu unele afectiuni gastrice care n-au voie sa bea nimic carbogazeificat din cauza afectiunii, nu ca bulele alea le-ar fi provocat ceva.
Mai bine n-ati mai manca toata ziua ca taranii ghiolbani ceapa, usturoi, prajeli, gratare si apoi nu v-ati mai plange ca aveti gastrite, colite, si altele.
Esti intr-o grava eroare din mai multe motive pe care nu am chef sa le mai explic. E foarte adevarat ce spui despre usturoi insa consumul acestuia zilnic iti distruge in timp flora microbiana proprie a intestinului, duce la dezechilibre si la fel si ceapa. Lucrurile se fac cu masura.
Indiferent ca bei sucuri acidulate zilnic sau mananci zilnic sau frecvent ceapa si usturoi ai la fel de multe sanse sa dezvolti afectiuni gastrice.
Da esti invitatul meu sa faci exact asa. unul in plus care pe la 30 40 de ani o sa se trezeasca cu ulcere si alte bazaconii chiar e un plus pentru farmacii, medici. Toata lumea o ia asa intr-o vrie...cat ii tine. Si pe la varsta mijlocie incep sa se planga. Si organismul asta poate fi agresat intr-adevar doar ca nu tine la nesfarsit.
In plus sunt convins ca a pute ca o hazna e un lucru absolut ideal pentru tine. Daca te tine sa mananci usturoi in fiecare zi si sa nu-ti zica nimeni nimic sau sa nu strambe din nas, well alllllllrighty then.
Ceva ce face bine la stomac sau nu il influenteaza se va recomanda a fi mancat si cand n-ai si cand ai probleme cu stomacul. Si ghici ce, ti-ai dat singur raspunsul logic doar ca nu pricepi.
Intelege ca atunci cand esti tanar, pana la vreo 30 de ani organismul rezista. Daca insa il agresezi cu orice in special cu ceapa, usturoi, prajeli, acreli, bere, alcool, la un moment dat mai devreme sau mai tarziu va ceda. Cazurile in care poti abuza la nesfarsit sunt cam rare.
Dar tu fa ce vrei.
Apa plata e mai sanatoasa si mai buna, in timp ce apa minerala da gaze, iar mie imi provoaca si greata.
Deci, apa plata.
Apa plata e cea m-ai benefica in organism dar tot consum si apa minerala.
Apa minerala(carbogazoasa) e ca un efervescent. E chiar buna la digestie, tocmai fiindca exact: te provoaca sa ragai si astfel e bine. Consum de ani buni de zile mai des apa carbogazoasa decat plata si sincer n-am avut vreodata problema la o masa sa zic ca mi se face rau dupa.
O critica numai indivizii care au un stomac ce merge abia ca un Pentium I din alte motive.
Apa carbogazoasa nu e periculoasa mai deloc. In schimb sucurile... au mai multe otravuri prin ele.
Apa minerala plata sau apa minerala carbogazoasa e MULT mai buna decat apa plata distilata, deoarece contine saruri benefice organismului.
LikeACandyxD întreabă: