| Mosotti a întrebat:

Apropo de oamenii care zic ca fizicul nu prea conteaza, si ca, conteaza inteligenta, comportamentul si caracterul:

Ia cititi aici ce intrebare e:

https://www.tpu.ro/......ina-2.html

Si pun si eu o intrebare, de ce cand vreun tanar capata un defect fizic, dispera, il ia depresia, ii e rusine sa iasa in lume?!
Ca nu prea am auzit "aaoleu, sunt disperata/disperat ca nu prea am multe in cap si deci si cum sa mai iesi in lume?".

Sau "am un caracter cam prost, vai ce ma fac? Cum ies in lume?".

Dar daca sare putina apa fiarta pe figura si le face o chestie de 1 cm/1cm pe acolo neplacuta, disperare, mare, depresie, nebunie, rusine.
Sau daca are cosuri, etc.

Daca nu e asa cel mai important fizicu, de ce atata disperare doar la fizic?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Hai sa facem o relație noi doi

72 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Tu mergi la extreme, contează fizicul, sa fii sănătos, sa ai o atracție pentru sexul opus, dar sunt și băieți grăsuți, sau fete grăsuțe care atrag, cheliosi sau poate nu sunt prea frumoși și totuși atrag sexul opus, mai puțin întradevar decât cei ce sunt mult mai frumoși. Pe de alta parte dacă ai o personalitate foarte plăcută, sunt inteligenți emoțional, au cariera și putere financiara, relații, iar sunt elemente atractive care mai compensează în locul unor calități. Tu nu ai văzut cupluri în care el este mai urat și ea frumoasa sau invers? Dar poate ei se simt atrași, au chimie doar ca e ceva subiectiv. Pe de alta parte poate ai văzut fete sau băieți drăguți, care sunt foarte introvertiti, timizi sau poate au probleme emoționale și se confrunta mai mulți ani cu singurătatea. Dar per ansamblu frumusețea contează fiindcă prima data vezi omul fizic apoi îl descoperi, în plus îți conferă o încredere mai mare pentru cei ce sunt conștienți de calitățile lor fizice fiindcă sunt destui oameni care arata bine dar nu realizează. Sa ți dau un exemplu, dacă doua fete sunt în oraș una mai frumoasa cealaltă medie ca frumusețe, dar în schimb cea frumoasa e introvertita, retrasa iar cea medie ca frumusețe este foarte sociabila, se împrietenește ușor, băieții o vor alege pe cea din urma fiindcă va fi mai abordabila, din exterior poți spune ca cea de a doua are mai mult succes la băieți deși prima era mai frumoasa, la fel dacă sunt doi băieți, unul e mai frumos dar celalalt e mai tupeist, mai sociabil, are cuvintele la el, va agata înaintea celui frumos, și de aici lumea spune ca contează caracterul fiindcă de multe ori cei ce au mai mult curaj, sunt mai sociabili au de câștigat prin atitudinea lor.

| geoconda a răspuns (pentru Mosotti):

Așa e.
Uite alta : ''ești căutată să fii f***** nu că ești frumoasă'', deci cam asta rezuma, frumusețea corpului in beneficiul altor priviri. De aici scade încrederea de sine.
Și mie îmi scriu băieți, oare pentru ce?! Și așa nu mai găsești tu unul care să nu profite doar

| Mosotti explică (pentru Apokales):

Pai eu nu am ras, ca, cu tristete am scris aceasta intrebare, chestia asta nu e deloc buna. Tocmai, ca e reala din pacate.

Ar trebui in atractie sa conteze celelalte calitati si sa fie primele si eliminatorii, pentru ca daca frumusetea trece repede, caracterul, inteligenta, comportamentul, NU se duc niciodata daca le ai ok, asa cum nu se duc niciodata nici daca le ai nasoale.

Dar nu e asa, multe femei stau cu barbati prosti si prosti la caracter si se simt atrase de ele, unele se lase si batute doar sa stea cu ala.
Asa cum si multi barbati se lasa calcati in picioare doar ca aia arata bine si atat.

Insa nici dracu nu sta cu tine daca nu atragi deloc, poti sa fi tu destept si bun cat oi fi, ba chiar unele femei nu suporta barbatii prea buni, chiar vor din aia mai rai.
Sau sta cu tine dar pe interes, deci fara afectivitate cum e pentru ceilalti.

Am mai zis cand nu atragi deloc si esti destept, "gandesti prea mult, esti plictisitor".
Daca esti mai fraier "esti limitat draga, n-ai nimic in capul ala".

Cand atragi:
Daca esti destept "vai ce mistooo, ce baiat destepti esti, esti original domne, nu ma mai plictisesc sa te ascult".
Daca esti mai prost "ee, lasa draga ca nici unu nu suntem filosofi, suntem oameni de rand, nu conteaza ca nu sti nu stiu ce".

| Mosotti explică (pentru Darkmagic):

Pai nu e intrebare, asa se numeste in loc de topic, in mod normal trebuia sa se zice deschide topic, si putea fi intrebare sau nu, asa e peste tot pe forumuri, ca nu e obligatoriu de deschizi doar o intrebare.

Am terminat psihologia dar n-am facut masterul.
Am facut la info si masteru.

Nu ai inteles ce am scos in evidenta, unii au cam inteles, aia e.

| Mosotti explică (pentru romeo78):

Pai vezi? Masculu sa fie alfa.
SI alfa inseamna prima data sa aiba figura atractiva, figura care e vazuta atractiva pentru ca emite calitati masculine evolutioniste f bune.
Inconstientul femeii vede asta si deci se declanseaza atractia.

| Mosotti explică (pentru Emma30555):

Eu am zis cand nu atragi deloc, nu cand atragi cat de cat, am mai zis asta.

| Mosotti explică (pentru geoconda):

Pai nu, ca nu te cauta nimeni sa te f daca nu esti si frumusica.
Bine de fapt ei nu profita, ca ti-am mai zis, daca faceti ssex, nu te simti bine si tu ca si el? Cu ce profita?
Ca doar nu te sacrifici tu si doar el se simte bine, aveti placere reciproc.

| Darkmagic a răspuns (pentru Mosotti):

GOD!
Ai scos in evidenta INTREBAREA:
în 26 Iulie | Mosotti a întrebat:
"Si pun si eu o intrebare, de ce cand vreun tanar capata un defect fizic, dispera, il ia depresia, ii e rusine sa iasa in lume?!"

Raspunsul dat de stiinta este cel pe care l-ai primit:
T.D.C.
...iar voi ati dat-o in filosofie. laughing
Complici singur lucrurile simple, iti place sa te citesti.
Am o veste:
Niciun psiholog nu face treaba asta, nici macar proscrisii breslei, care in loc de job la cabinet, aleg sa scrie carti motivationale tembele.
Am terminat aici. big grin

| romeo78 a răspuns (pentru Mosotti):

Iertare, te contrazic, cu istoria în mână.
Frumusețea unui bărbat a ajuns importantă în ultimii 50 de ani, după ce pacea s-a instalat, lumea a evoluat, iar vechile calități ale unui bărbat au dispărut, în favoarea frumuseții trupului.

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Profita dacă ea cauta relație și el doar sex. Ea poate nu ar face sex cu el dacă ar ști ca doar asta vrea. Profitat este atunci când minți ca să obții ceva.

| Mosotti explică (pentru romeo78):

Genetica e genetica, nu a fost in ultimii 50 ani, si in 1930, bunicu la 22 ani arata f bine si zicea bunica ca murea dupa el "era un barbat de se invartea dupa soare de frumos".
Sa ne amagim nu ne ajuta.

Si in 1914 barbatii mureau dupa femeile misto, si femeile dupa barbati misto.
Nu s-a schimbat genetica pe legile atractiei in ultimii 50 ani, si nici nu se va schimba prea curand.

Poate peste zeci de mii de ani (daca om mai fi), s-ar putea sa femeia se adapteze sa fie atrasa de calitatile ce ajuta acum in lumea moderna la supravietuire si anume inteligenta, ca, cu aia se face bani acum, job sigur, si asa mai departe.
Si sa vrea baieti cuminti, pentru ca baietii cuminti in general se asociaza si cu baiat destept.

Ptr ca nici rautatea si forta fizica nu mai ajuta in zilele noastre la supravietuire.

Asa ca vom vedea atunci.

| SkateFunk a răspuns:

Bro e trol chill, tf?
lol nici nu stiu cum puteti uniis a puneti botu la asa ceva, si de ce tiar pasa de o anoniima de 17 ani..marog

| Mosotti explică (pentru Emma30555):

Da, ai dreptate, daca ea nu ar vrea asta, e minciuna, eu ma refeream ca nu e ca si cum el are placere si ea nu ar avea.

Dar chiar, de ce sa nu fi vrut o fata ssex simplu cu un baiat pe care l-ar place? De ce neaparat trebuie relatie serioasa? Asta m-am intrebat mereu.
Adica de ce doar baiatul sa vrea asta si ea nu? Nu or avea alea libido, nu stiu, ca ar trebui sa fie reciproca treaba.

| Mosotti explică (pentru SkateFunk):

Daca zici tu ca e troll, nu stiu, de unde sti ca e troll?! Pe ce baza zici asta?

| SkateFunk a răspuns (pentru geoconda):

Ai punctat bine niste aspecte ti-as fi dat folositor si poate chiar inteligenta dar nu am status de senoior, eu vorba aia fiind batranel lol ce ironie.E adevarat oamenii nu se schimba, isi schimba doar starea pe moment dupa ceea ce stimulii nervosi ajung si ei la carnita cu circuite(brain)si dupa aia ne orientam si luam deciziile pe care lueam si bla bla bla blablablblkjkhjoiuufcfcsfdrgrew salcf

| SkateFunk a răspuns (pentru Darkmagic):

laughing) mor

| SkateFunk a răspuns (pentru Mosotti):

Pai sa fim serosi, cine ar sari de fund in sus asa pentru...o nimic toata, lucru firesc, eu era sa mor ars de viu da rnu am venit pe TPU sa fac gura, ca vezi doamne,
Poate na, nu e troll, dar na depinde de stare, poate asa a simtit bine sa iasa in evidenta, ca atnetie sigur isi cauta, asta ti-o garantez, din "intrebarile" pe care le pune care nici nu sunt intrebari sunt un fel de drame copilaresti anonimizate pe un forum

Răspuns utilizator avertizat
| geoconda a răspuns (pentru SkateFunk):

Nu e nimic. Apreciez.
Da, în ce parte ai inteles tu fraza mea, asa e, că nu se schimba, ci doar gândurile lor, și de mai sunt si oameni care se contrazic pe sine, cum aș fi si eu, pot urî și iubi o persoană de la o secundă la alta.
Ceea ce eu am vrut să subliniez in fraza aia,, Oamenii nu se schimba, pentru ca nu au fost niciodata" da, pe tru ca nu au fost,, oameni,,. Și de aici >> Greu se mai face omul,, om" adică tine de caracter, si ca un om,, în adevăratul sens al cuvântului, nu ar jigni, nu ar critica.

| RAY a răspuns:

Iți pierzi timpul cu niște ipocriți cu 1000 de măști

| Mosotti explică (pentru SkateFunk):

Sunt destui oameni care reactioneaza ca tipa aia de aici, din n motive, de aia am luat in serios treaba, ca am tot intalnit asa ceva pe bune.

| Mosotti explică (pentru NOOOONAME):

De ce sa nu-si dea seama? Ca vede ca altul poate mai mult decat el, sunt fapte. Eu recunosc ca=s mai prost ca x in cutare si cutare, ca vad asta, nu pot sa nu vad ca ala pricepe nu stiu ce, si eu nu.

| Mosotti explică (pentru Darkmagic):

Pai aici nu e vb de psihologie ci de natura umana, de stiinta, am pus in evidenta natura umana, si faptul ca majoritatea mint de rup cum ca nu conteaza fizicu, insa cand e ceva negativ de fizic la ei, o iau razna de rusine sa mai iasa in lume.

| Mosotti explică (pentru geoconda):

Normal ca nu se schimba, omu asa cum e la caracter, asa ramane mereu oricat s-ar preface temporar ca s-ar schimba.

| Ushtria a răspuns:

Mossoti e un frustrat care arata ca un troll, inalt slabanog dar cu burta, maini subtiri si lungi, picioare groase si lungi(sau scurte) rolling on the floor.

E a 10-a mia intrebare pusa de individ care cauta perfectiunea pe TPU rolling on the floor

| Ushtria a răspuns (pentru NOOOONAME):

Asa e si la fete. Aveam pe una mica grasa si urata in facultate caruia ii era rusine sa vorbeasca si am observat ca toti astia deformati sunt la fel, tacuti rusinosi si fraieri. Nu e o regula dar majoritatea asa sunt. Si cine se aseamana se si aduna, grasele cu grase, uratele cu urate, etc.

| Apokales a răspuns (pentru Mosotti):

Daa... chiar crezi ca baietii se uita la fete si se gandesc: "Mama, mama ce personalitate buna are. Abia astept s-o duc la mall si sa ii car cumparaturile cu Dacia Lodgy (apropo, e masina mai de familisti laughing )".
Nu vor baieti rai, la dracu'. Alea-s handicapate. Da, vad ca se impaca bine cu cineva mai indraznet, care sa le abordeze, dar atat. Din cate am observat, se impaca bine cu baietii inteligenti ca sa aiba cu cine sa vorbeasca, fetele sunt atrase de relatii si de conversatie. Dar nu-s atrase de subiecte precum nemurirea sufletului si globalizarea vietii, asta-i tot.
Tu vorbesti cu oameni in afara internetului? Ai avut sau ai posibilitatea sa lucrezi intr-un domeniu in care sa trebuiasca sa relationezi cu clientii, cu oamenii?
Cred ca ai destul timp la dispozitie, incearca la panarama, cum s-ar zice, sa iei un job ca lucrator comercial. Sa vezi cum sunt oamenii. Sau daca poti mai bine, alege un loc unde ai multe colege fete, sa vezi cum gandesc nebunele astea laughing.

| romeo78 a răspuns (pentru Mosotti):

E ultima dată când mă explic, văd că sunt înțeles greu și greșit.
Repet, ai întrebat de ce primează în prezent frumusețea fizică în prezent.
Dacă m-am referit la trecut, am spus că atunci nu era important aspectul fizic, nu că nu conta. Repet, nu era important, nu era pe primul loc!
Atunci, când femeia era casnică, doar ca servitoare, femeile sărace lucrau, bărbatului i se căutau alte calități mult mai importante: un serviciu, o stabilitate financiară, să fie vânător, pescar, să cunoască o meserie, adică pe scurt, să poată ține o casă, formată din soție și viitorii copii!
Atunci DEGEABA erai frumos, dar punga era goală! Frumusețea atunci nu ținea de foame!
După al doilea război mondial, frumusețea a devenit o afacere bănoasă, puteai trăi din "modelling", "fashion".
Sper, că am fost înțeles acum.

| Mosotti explică (pentru Ushtria):

Ma, la 1, 7 m azi dimineata avusei 68 kile deci e f bine, burta n-am avut niciodata nici la 90 kile pentru ca nu fac burta eu, ma ingras peste tot la o adica, nu fac burta aia nasoala in fata ca majoritatea barbatilor.

Nu caut perfectiunea, doar am pus in evidenta teoria ca fizicul rules.

| Mosotti explică (pentru Ushtria):

Pai normal ca erau rusinosi si fraieri si tacuti aia nasoi la fizic, ca le era rusine sa se bage la vorba si asa mai departe, ca banuiau ca ceilalti nu ii placeau, si le e frica ca rad aia de ei si altele de genul.

Eu ce ziceam? Ca daca-s prosti sau rai la caracter, nu le e rusine deloc, gasesc altii ca ei si sunt f okey oamenii intre ei.
Doar cand stiu ca fizicu lor nu e ok, gata, se schimba treaba, pentru ca stiu ei ca asta e cel mai important de fapt, bine, nu ca doar asta e important, insa e cel mai important.

Întrebări similare