| Mosotti a întrebat:

Apropo de oamenii care zic ca fizicul nu prea conteaza, si ca, conteaza inteligenta, comportamentul si caracterul:

Ia cititi aici ce intrebare e:

https://www.tpu.ro/......ina-2.html

Si pun si eu o intrebare, de ce cand vreun tanar capata un defect fizic, dispera, il ia depresia, ii e rusine sa iasa in lume?!
Ca nu prea am auzit "aaoleu, sunt disperata/disperat ca nu prea am multe in cap si deci si cum sa mai iesi in lume?".

Sau "am un caracter cam prost, vai ce ma fac? Cum ies in lume?".

Dar daca sare putina apa fiarta pe figura si le face o chestie de 1 cm/1cm pe acolo neplacuta, disperare, mare, depresie, nebunie, rusine.
Sau daca are cosuri, etc.

Daca nu e asa cel mai important fizicu, de ce atata disperare doar la fizic?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Hai sa facem o relație noi doi

72 răspunsuri:
| Mosotti explică (pentru Apokales):

Stiu foarte bine din realitate cum e. Ca si pana sa am net, doar n-am trait in padure.
Umblam cu prietenu meu peste tot, si vedeam cum erau cu el fetele, cu el care arata atractiv. Si vedeam cum e cu unu neatractiv. Am facut si eu scoala, facultate, am avut colege, colegi, am vazut cum e.
Sunt atrase de discutii banale fetele, nu are nici o treaba cu inteligenta, din contra, le plictiseste unu inteligent care sa discute ceva mai serios, vor hahaiala, panarama, glume, si cam atat.

Prima data vor sa le atraga fizic, daca nu le atragi deloc fizic, o sa discute cu tine doar asa ca om subiecte neutre si atat, dar si sub alea or sa fie tot banalitati, si o sa te cam plictisesti tu repede daca chiar ai ceva prin cap, o sa vezi ca te intelegi mult mai bine cu baietii la discutii si pasiuni.

Daca te place fizic apoi urmeaza ca vrea sa razi, sa glumesti, sa spui glume, sa fi asa de gasca, sa mergi in cluburi, sa dansezi cu ele, sa mergi la strand, la mare, la terasa, sa discuti banalitati, si gata, esti bun, se face relatie.

Cam asa sta treaba in realitate, si asa a stat de generatii treaba.

| Mosotti explică (pentru romeo78):

Bine, ce zici tu e partea educationala si asa e, normal ca, conta statutul de fapt, insa eu ma refeream la ce simte omu la baza facand abstractie de partea sociala, servici, punga si altele.
Era si alta educatie, divorturile se faceau mai greu, mai statea lumea si aiurea unu cu altul.

Cand din liceu ti se aprinde creieru dupa una sau unu fara sa stii ce va face dupa aia, ce punga va avea, ce studii, ce job!
Adica fara nici o conditie ti se pune pata pe acela ca...te atrage fizic de fapt.
Cand esti baiatu frumusel dupa care mor majoritatea fetelor din liceu sau facultate.

Nomal ca dupa aia dat fiind ca multi barbati aratau cam fad, sigur ca se trecea deja la afaceri, ce job are, ce masina are, ce bani are, etc.
Mai ales ca atunci oamenii cam toti aveau servici si deci mai rar vreunu fara vreun rost in viata, toti cam aveau pungile medii care erau.
Deci aveai de ales intre unul neatractiv cu job sau unu mediu atractiv cu job, ori unu f atractiv tot cu job, la toti pungile erau okey.

Pai erau destule femei care vroiau sa se marite, nu conta cu cine, bine, luand in calcul ca toti aveau servici cu venitul mediu.
O ruda de a mea avea pe una si nu o mai lua de nevasta, si ea zice "ma iei? Ca eu ma marit cu x pana la urma, te voiam pe tine dar.".

Adica de fapt nu-l vroia pe el, vroia pe oricare era.
Dar daca dadea de unu ca lumea, sa vezi cum casuna pe ala si nu mai vedea pe altul.

| Apokales a răspuns (pentru Mosotti):

Baietii sunt atrasi de lucruri, fetele de relatii. Agresivitatea fetelor se manifesta pe retelele sociale, iar a baietilor in jocuri video cand vine vorba de lumea virtuala.
Si tot ce am scris mai sus nu vorbi cu o fata laughing.
Chestiile serioase le discuti cu baietii la o bere sau ceva de genul, nu cu fetele in prima faza. Cu fetele ajungi si la discutii serioase dupa ce se termina gluma si joaca. Dar, ma rog, sunt oameni si oameni.

| Mosotti explică (pentru Apokales):

Ajungi pe dracu la discutii serioase cu ele, da, ajungi la discutii serioase in sens de tot viata banala de zi cu zi.
Nu sa dezbati un subiect mai asa.

Eu mereu m-am inteles mai bine cu baietii, nu cu fetele. Atunci de ce sa-mi fac iubita o fata daca tot cu baietii fac ce am de facut? Ca doar nu fac relatie doar pentru un amarat de ssex, iar curatenie, mancare, spalat, asta pot sa mi le fac si eu.

Crede-ma ceva, am stat de vb de 19 ani incoace cu n femei, NU am reusit sa raman in relatie cu nici una nici ca amic, nu avem pasiuni, discutii comune mai deloc omule, formodabil.
Nici nu as putea sa fac relatie cu una.
In schimb ci baietii era altceva, aveam maca 1-2 pasiuni, teme de discutii comune.
De aia si imi doream sa fiu pe invers sau bi, ca nu puteam face o relatie cu o tipa, nu ne lega mai nimic.
Si asta generalizat, nu ca una sau doua, ele erau cu altele, eu cu altele.

Problema e ca toti suntem atrasi de frumusete, nu ma refer de ce suntem atrasi ca pasiuni si discutii, ma refer la alegerea unui partener.

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Uneori vor și ele, dar de cele mai multe ori fetele vor sa facă sex cu băieți care au sentimente pentru ele altfel ele se simt folosite, vor sa simtă prețuire din partea partenerului iar dacă el vrea doar sex ea se simte ca un obiect, și noua ne place sexul dar de cele mai multe ori dacă vezi ca băiatul doar asta urmărește nu te mai atrage sexul cu el. Libidoul funcționează un pic diferit la noi, dar sunt situații când și fetele gândesc la fel ca băieții dar cred ca asta se întâmplă mai mult după o anumita experienta nu la vârste foarte fragede

| Mosotti explică (pentru Emma30555):

Ciudat, pai eu ca fata daca am libido, tu ca baiat ai si vrei doar asta, unde e problema? De ce sa imi fac filme in cap daca vrem acelasi lucru!
Inseamna ca nu au libido si nu vor sex pur si simplu, si atunci e altceva, ca de aia zici ca e altfel la voi.

Dar atunci cand se fac singure au placere de nu se poate si fara sentimente, deci merge f bine si asa.
Daca nu ar merge si nu s-ar dori si sex si atat, fetele nu s-ar mai face singure, si n-ar putea avea placere fara sentimente, insa nu e deloc asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când nu ai altceva de arătat lumii, fizicul rămâne singura opțiune.

| Mosotti explică (pentru anonim_4396):

Pai lumea in relatii de parteneriat cam fizicul vor prima data sa le arati, si apoi si celelalte.
Nu toti vor asa, insa majoritatea.

Si la astia majoritatea daca fizicul corespunde macar cat de cat, atunci trecem la aprecierea si celorlalte calitati.
Daca fizicu nu corespunde deloc, e posibil ca sa nu se mai doreasca sa se afle celelalte calitati ale celuilalt.

In relatie de amicitie da, acolo conteaza restul, comportament, caracter, inteligenta, fizicul nu prea are treaba.

Sau altii vor sa le arati casele, masinile, banii ca sa te respecte, dar pe aia nu-i punem, eu vb ca sa fi placut pe bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Hmm, și dacă un cerșetor îngălat și cu barbă care îi acoperă jumătate din față emană masculinitate?

Chiar au fost cazuri din astea si in ziar, cand o femeie okey a luat un aurolac de barbat, si nu doar un caz.
Daca emite masculinitate, nu se stie ce si cum, depinde ce percepe inconstientul femeii aleia.
Daca se starteaza atractia, aia e.

Nu tu sau eu constient decidem ce atrage, inconstientul decide pe baza programului genetic si anumiti factori de mediu, de aia se stie ca dragostea nu o controlezi.
Poti sa alegi doar atat timp cat nu s-a declansat atractia inconstienta, ca daca s-a declansat, adios, nu mai ai control daca atractia e puternica.

E ca la programare:
Daca conditia x e indeplinita, atunci start atractie. Asa e in inconstient acolo, e un program care nu tu constient il controlezi.

In soft nu scrie "daca conditia x e indeplinita dar e om al strazii, atunci nu start atractie", in nici un caz.
In schimb "daca conditia x nu e indeplinita dar nu e om al strazii si e curat, atunci nu start atractie".
Deci depinde de caz.

Evident ca rar se intampla asa cu oameni ai strazii dar se intampla.
Dar aici nu era vorba de extrema asta de oameni nespalati si asa mai departe, era vb de oamenii medii okey.

Si dupa aia sa vezi tu cum aia gata o sa vrea sa-l aduca pe calea aia buna, o sa-i afle viata, o sa incerce sa-l ajute pentru ca-l place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Funcționează regula de 3 simplă, mai exact:
Minte
Trup
Suflet

Asa ar trebui sa functioneze, e corect, dar real majoritatea prima data vor fizic placut, si dupa aia le vor si pe celelalte calitati daca or fi.
Am zis sus in intrebare ca dispera toti cand au defect fizic, nu cand n-au minte sau suflet, asa ca aia e, e f clar.

Ca daca ar conta asa mult si sufletu si mintea, ar avea mari probleme si cand le-ar lipsi astea, dar n-au nici o problema, pe ei ii int sa arate bine, pentru ca ei stiu ca asta se cauta prima data, si ca si ei cauta acelasi lucru prima data, ca dupa aia le place daca ai si minte si suflet, asta e altceva.

Întrebări similare