Și la 30 sunt de astea nu doar la 16. Stau pe net mult eu, ma crucesc ce vad pe TikTok
Măcar a încercat experienta cu cureaua pe fundul gol nu de la părinții ei!
Am auzit că o să intrăm în război! Este acesta efectul Elenei Lasconi? Că ea voia să ne bage in război. De asta l-au anulat oare pe Calin Georgescu că nu a vrut război? De asta s-au pus toți pe el că era împotriva războiului? Cică va fi posibil sa se decrete stare de urgență și că vom intra in război în următoarele zile, și că în Moldova e deja decretată starea de război. Tu ce părere ai? Este Călin Georgescu înger sau demon?
Cică de fapt de asta s-a anulat totul că va veni războiul.
Scuze! Dar cu " dilimacii politici "
din România fac hepatita și nu sunt masochist sa ma chinui!
Jocurile politice se fac la gura sobei cu vinul în pahar și trabucul în coltul gurii! Ca la mafioti!
România este în cea mai PROASTA poziție geografica la o întindere de palma de Rusia și cu bogatii la care salivează vestul!
Din 1990 pana azi România a fost " tăvălita " ca o cu#va de pe centura și lăsată fără resurse IN MODUL cel mai pașnic prin legi făcute cu dedicație!
După mineriadele din anii 90 ai mai văzut tu armata sau tancuri pe străzi? Eu NU! S-A lucrat din Pix! Legal!
Nu știu ce să mai zic, dar în Moldova e decretată stare de război, cred că urmează și la noi daca iese Lasconi! Asta vrea Nato și Lasconi e doar o unealta. Eu cred că o să iese Georgescu Președinte.
Sa nu facă referendum și sa-l pună pe MUTALAU REGE pe viata! Ii cred capabili! Jur! Direct Coreea de Nord!
M-am gândit și eu la asta
Dar se poate vota mâine? Sau sunt stopate voturile?
Poate!" La vara dacă nu ma mut în Africa! Viata ieftina! Trăiesc regește cu cât am strâns din muncă!
Mai bine trec pe roșu. Și am mai mari șanse să nu fiu călcat.
Decât sa mănânci bătaia pentru bani...