Da, categoric. Visele, desi sunt o reflectie a subconstientului nostru s-a dovedit deja de nenumarate ori ca pot constitui si niste avertismente de care e bine sa tinem seama.
Eu am niste experiente fooooarte ciudate cu visele si asta ma face sa cred ca sunt mult mai mult decat spune stiinta!
Nu dar sa stii nu au treaba cu realitatea ele sunt ceva din mintea ta dar u daca le dai drumul celor rele o sa visezi urat daca le dai drumul celor frumoase o sa visezi frumos, u le poti controla.
Intreb pentru ca de multe ori ceea ce visez se si intampla. Iar cand vine vorba de sentimente... visez doar persoanele care chiar se gandesc la mine, care tin cu adevarat la mine. Cum stau visele la voi? Se adeveresc?
Sunt persoane care au putere de premonitie. O prietena de-a mea m-a visat pe mine intr-o stare de veselie euforica, ceea ce semnifica ceva rau. Si in doua zile am aflat ca fratele meu are cancer si apoi s-a stins in 6 luni. Ea mi-a spus visul ei tocmai ca era ingrijorata, stiind ce inseamna ceea ce ea a visat.
Am visat si eu de cateva ori lucruri care semnificau ceva rau, si cateodata s-au adeverit. Nu am tinut cont la lucrurile bune!
geko, de multe ori visele te avertizeaza de ceva ce urmeaza sa se intample.se numesc premonitii.si mie mi s-a intamplat sa visez ceva, sa uit, si abia la vreo 2-3 luni sa se intample, si totul se derula conform visului avut. abia atunci mi-am amintit de vis si am stiut pana si replicile dintr-o discutie. este mult prea vast subiectul.
Si eu am avut de multe ori niste vise uimitoare de exemplu odata am visat ca un coleg a cazut si peste o zi doua chiar asa a fost visul . Eu cand eram mai mic visam in fiecare seara o fantoma de copil mic in ultima camera de la casa iau eu stateam in ras-penultima si visam ca se uita la mine pe geam si imi vorbea dar ce nu stiu si cam in fiecare seara visam imi era si frica sa intru in camera aceea sa stau acolo
. Asta s-a intamplat de la vreo 6 ani pana la vreo 9 ani. Acum nu mai am nici un vis de genu!
nyoentox2002 întreabă: