| Utilizatoare123 a întrebat:

Are cineva idee daca poti seta pe Facebook ca o anumita persoana in particular sa nu iti trimita cereri de prietenie?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai dacă a ajuns la numărul maxim de prieteni, sau dacă o adaugi la prieteni restrictionati, abia atunci nu-i mai poți da cerere de prietenie.

| Utilizatoare123 explică (pentru anonim_4396):

Intreb pentru ca stiu ca poti seta sa nu mai primesti cereri de la nimeni. M-am certat cu un amic recent si m-a sters de la prieteni. Eu i-am dat add inapoi si apoi am vazut ca nu accepta si aparea doar 'Send MEssage', nu ma mai lasa sa ii dau cerere de prietenie. Apoi am intrat de pe alt cont, ca sa vad daca asa apare si la altcineva sau doar la mine. Si de pe alt cont puteam sa il adaug. Azi, dupa cateva luni, vad ca pot sa ii dau add din nou pe contul normal. Si mi se pare ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O blochezi laughing

De mine e vorba. Intreb pentru ca stiu ca poti seta sa nu mai primesti cereri de la nimeni. M-am certat cu un amic recent si m-a sters de la prieteni. Eu i-am dat add inapoi si apoi am vazut ca nu accepta si aparea doar 'Send MEssage', nu ma mai lasa sa ii dau cerere de prietenie. Apoi am intrat de pe alt cont, ca sa vad daca asa apare si la altcineva sau doar la mine. Si de pe alt cont puteam sa il adaug. Azi, dupa cateva luni, vad ca pot sa ii dau add din nou pe contul normal. Si mi se pare ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Utilizatoare123):

El a dat "marcheaza ca spam" si de aia.

Nu cred, ca am continuat sa vorbim pe mess si profilul am putut sa il vad.

anonim_4396

A dat marcheaza ca spam la cererea ta. Daca cineva iti da cerere poti fie sa o stergi fie sa dai optiunea asta.

Nu am stiut! multumesc! dar acum vad ca pot sa il adaug. inseamna ca a setat strict pentru contul meu sa apara din nou? gen, s-a gandit sa ma scoata din optiunea aia?

anonim_4396

Nu stiu aceasta.