Uptime mult mai bun. Telekomul nu a picat niciodată in 2 ani pe când la RDS aveam destule întreruperi.
Transfer mai mare. Download până la 14-15 mega pe secundă, uneori chiar şi 17. La RDS nu depăşea niciodata 10.
Mult mai operativi. Când mi s-a rupt fibra optică la o furtună a venit echipa şi a remediat în 4 ore. La RDS am aşteptat şi 3 zile cu o defecțiune.
Părinții mei au.
Televiziunea este ok, doar ei se uită iar internetul, la cei "100 Mbps" (70 Mbps în realitate conectat la calculator și undeva la 40-50 Mbps la Wi-Fi; conectat la cablu pot descărca cu o viteză până la ~10 MB/s iar prin Wi-Fi cu 4-5MB/s).
Abonamentul parcă costă 70 (sau mai mult) lei unde cred că sunt incluse și echipamentele.
Nu am avut servici de la ei agnostico, doar rds si din pacate upc care mau furat, servici de proasta calitate, rds e foarte ok, cel putin eu probleme cu ei eu unu nu am avut, plus ca e si ieftin, dau si telefoane la abonament
Ai grijă când faci contractul, fă-l doar pe un an. Că apoi poți să mai negociezi cu ei o scădere cam de 30% la abonament pentru prelungirea la 2 ani a contractului.
Dacă te păcălesc să faci contractul din start pe 2 ani, n-o să mai obții nici o reducere la abonament.
Serviciile lor sunt ok.
Daca sunt ok, de ce ai renuntat la ei? Ceva problema tot ai avut.
E vina acelui server, imagineazati asa, pe un server este uplodat un film in mod ilegal e noi toti practic descarcam de la acel server date, eeeeeee faza e ca serverele sunt prea full de aia apare incarcarea mai grea, e Netflix face altceva, cand vezi un film se descarca filmul la tine in pc si alti uplodeaza de la tine sau au servere locale, nu e vina rds, daca vrei fillme, seriale isi recomand sa le descarci