Are dreptul sa monteze camere in spatiu de lucru dar nu la baie si in vestiar.
Legat de camere sunt de acord dar nu sunt de acord când merg la dulap să beau o gură de cafea iar șefa vine în spatele meu să vadă ce fac. Într-o zi mergeam la baie și la un moment dat mi-a venit mie așa să mă întorc și ghici ce, era în spatele meu și venea după mine. Practic mă simt inconfortabil să știu că orice fac ea știe. Dacă aș povesti tot ce face aș scrie un roman.
E șefă, nu cred că a venit vreodată până la baie dar am prins-o într-o zi când mergeam la baie dar sa întors când și-a dat seama că am văzut-o. Noi avem un dulap chiar la câțiva pași lângă postul de lucru unde ne mai punem lucrurile, cafeaua și covrigul pe care îl cumpărăm de la cantină, nu avem voie cu ele la postul de lucru așa că le lăsăm în dulap. Cea mai recenta întâmplare a fost în 18 decembrie anul trecut, am mers la baie iar după vreo două minute o aud pe șefa cum mă striga de pe coridor iar colegi mi-au spus că m-a cautat și la celelalte băi. Pur și simplu nu am cuvinte cum se comportă cu noi. Am o colegă care trebuie să se opereze la șold și taman pe ea o pune cel mai des să se facă mișcare, efectiv își bate joc de noi. De unii din noi.
Nu mai sta acolo boss...
Ieși cât mai repede de acolo...
Nu ai de aface cu oamenii.
In cazul asta are tot dreptul sa te urmareasca, in multe locuri te alegi cu raport pentru asa ceva. Pauza e pentru baie si vestiare, ca mai ai uregente si trebuie sa mergi la baie asta se intelege dar nu prea des...
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: