| MaryMaria333 a întrebat:

As avea nevoie de niște sfaturi de la voi. Deci, faza e ca doresc cândva în viitor sa îmi fac tatuaj. Peste câteva luni o sa am 21 de ani, sunt pe cont propriu. Dar maica'mea nici nu vrea sa audă de ele, ii este scârbă de așa ceva și m'a rugat sa nu îmi fac, dacă o iubesc măcar atât sa fac pentru ea, și ca am sa regret.
Ea eticheteaza oamenii cu tatuaje ca fiind oameni de nimic, pentru ea mai intai aspectul fizic conteaza ceea ce nu e bine. Vreau sa menționez ca ea e pocaita, dar eu nu sunt, suntem diferite una de alta de la cer la pământ. Cred ca ar muri dacă m'ar vedea tatuată.
Eu nu pot sa îmi opresc poftele de'asta. În primul rand iubirea pot sa mi-o manifest în alt mod. În al doilea rand e pielea mea, eu îl port, pe banii munciți de mine mi'l fac! Nu poate să îmi comande ea mie ce sa fac. Și când mi-am facut piercingurile sa necăjit dar i'a trecut. Sa obișnuit și ma accepta asa cum sunt.
Indiferent cum as arata tot fata ei rămân, nu sunt ruptă din soare dar caut sa am interiorul cât mai frumos.
Cum o pot convinge cu frumosul ca sunt liberă sa fac cu pielea mea ce vreau? Avem păreri și principii total diferite dar sa cădem la un numitor comun? Va rog mult ajutați'mă cu niște idei. Mulțumesc.

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"îmi fac tatuaj. ...am 21 de ani, sunt pe cont propriu. Dar maica'mea nici nu vrea sa audă..niște idei"

ideea e că DACĂ ești pe cont propriu așa cum spui, ne prezinți o falsă problemă.

| FilipSorin a răspuns:

Ideea este ca si eu sunt pocăit dar sunt de partea mamei tale
Sfatul meu este ca este alegerea ta dar totuși ti le faci degeaba
Cand o sa vrei poate sa iti faci iubita nu o sa poți poate din cauza tatuajelor

| AdioTPU a răspuns:

Mama ta trebuie sa te iubească necondiționat dar și să-ți atragă atenția și să te mustre atunci când greșești. Ceea ce vrei tu sa faci nu e un lucru rău dar ea fiind pocăită, vede astfel de lucruri, ca un tatuaj, deviante. Ai dreptate, interiorul contează. Poți fi plin de tatuaje dar sa ai o inima de aur, asta de fapt contează. Ca o soluție de mijloc ai putea opta pentru un tatuaj semi-permanent. Pentru inceput. Atunci când mama ta se va obișnui cu ele, vei putea să-ți faci și unul permanent.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tatuajul tau pe piele ta. Mama ta nu ar trebui să pună religia mai presus de tine.

| Violleta2022 a răspuns:

La 21 de ani nu ai nevoie sa ai convingi pe nimeni, iti iei valiza in mana si pelci in lume, facandu-ti viata sa cum vrei tu!

Răspuns utilizator avertizat
| HUAWEHUAWE a răspuns:

Il poti face in zone intime, unde te vad decat baietii si nu-i mai spui nimic ei.
Baietii te vor placea cu tatuaj
Mama isi v-a vedea in continuare fata curată.
Cat mai mic, delicat, feminin, in apropiere de o zona intima.
Vizibil maxim la plaja.

| wildthing a răspuns:

Nici eu nu sunt pocait, sunt ateu, insa tatuajele ma dezgusta atat de mult incat aproape ca imi provoaca senzatie de voma. Asa cum spunea si Bubico2022, indiferent de tatuaj, imi da senzatia de "murdar", de kitsch, de lipsa de clasa si lipsa de eleganta.

| FilipSorin a răspuns (pentru Bubico2022):

La fel si eu sunt ca tine
Fiecare cu ce alege, nu pot obliga pe nimeni

| SilentRain a răspuns:

Daca stai cu maică ta, faci cum spune ea
Te munți singura și ai rezolvat problema, că îi convine sau nu lui maică ta ești liberă sa faci ce vrei
Deși nu poți convinge o așa persoana

| MaryMaria333 explică (pentru SilentRain):

Nu mai stau cu ea

| MaryMaria333 explică (pentru FilipSorin):

Rău faci omule că te iei doar după aparențe și atât! Am înțeles multe la viata mea dar mentalitatea pe care o ai jur ca nu o pot înțelege. Tatuajele sunt un lucru personal, nu are nici o treaba cu iubita sau iubitul! Ce rost are sa arăți ca scos din cutie dar caracterul de 0 bani?! Cine ma iubește ma accepta asa cum sunt. Punct.

| SilentRain a răspuns (pentru MaryMaria333):

Atunci fă-ți tatuaj și gata, nu o sa mai vorbesc cu tine o vreme și aia este
Nu poți schimba părea unui om bătrân