| Florin_Buta_1989 a întrebat:

As avea nevoie maxima daca m-ar putea ajuta cineva sa imi interpretez un vis, m-am trezit cam ciudat si am avut un sentiment ca ceva se va schimba..nu stiu in ce sens, dar pur si simplu a fost ciudat.
Stiu ca era noapte si eram undeva la sat in fata unui magazin unde ne mai adunam noi, prietenii de obicei, e un loc cunoscut mie. Stiu ca eram cu un prieten de-al meu foarte bun, el era cu masina. Stiu ca trebuia sa merg acasa, nu stiu de ce, stiu doar ca trebuia sa merg, si acest prieten mi-a spus ca ma duce el, dar trebuie sa mearga pana la o cunostina, sa il astept ca ma va duce el, dupa care el a plecat cu masina. Stiu ca am plecat pe jos spre casa si am ajuns la o intersectie. Mai aveam putin pana acasa dar m-am oprit in acea intersectie sa il astept. Precizez ca imi e cunoscut locul. Acea intersectie se afla la 100 metri de casa mea. Si stand acolo si asteptand in noapte aud in departare si vad un caine mare (dulau) care vine spre mine latrand, dar era la o distanta destul de mare. Stiu ca stand acolo am simtit cum ma pisca un purice si pe mai vreo doi i-am simtit mergand pe mine. M-am uitat pe bluza si am vazut cum misunau vreo trei, si stiu ca l-am prins pe unul si l-am omorat. Stiu ca m-am speriat si imi doream sa vina prietenul asta al meu cu masina sa ma ia de acolo, dar el nu apare si incep sa ma panichez ca ajunge cainele la mine asa ca incep sa o iau spre casa pe jos. Aici vine partea interesanta. Stiu ca am plecat pe jos spre casa dar aveam un scaun cu mine pe care il taraiam dupa mine. Era un scaun de lemn cu spatar. Stiu ca din momentul in care am plecat spre casa din acea intersectie pe jos era polei, si inaintam foarte greu, casa mea era destul de aproape (aprox 100 metri) eram speriat ca ma poate prinde acel caine si ma tot uitam in spate sa vad daca ma ajunge. Pe la jumatatea drumului dintre intersectie si casa mea, vazand ca inaintez foarte greu impingand acel scaun, l-am lasat deoparte in am mers in continuare singir dar mergeam greu pe polei, alunecam mereu, dar nu am cazut, nici cainele nu se vedea in spate dar nici eu nu am ajuns acasa pentru ca m-am trezit...As fi foarte recunoscator daca ma poate ajuta cineva! Multumesc anticipat. Florin

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Un sfat, nu mai acorda importanta visurilor.

| T0T a răspuns (pentru OldSoul):

Uneori nu ai cum să nu le acorzi importanță. Pe mine un vis m-a schimbat, a avut un impact puternic asupra a ceea ce simt și a percepției mele.

| OldSoul a răspuns (pentru T0T):

Ai dreptate, dar nu orice vis transmite un mesaj, iar acest vis nu pare sa transmita unul, uneori e bine sa stii sa ignori ceea ce te poate afecta intr-un mod negativ, si sa urmezi ceea ce pare sa te ajute.

Eu nici nu am citit întrebarea sincer laughing Mai mult pentru că majoritatea viselor expuse aici sunt exact cum ai spus tu. M-am referit la general.winking

| OldSoul a răspuns (pentru T0T):

Adevarul este ca un visele cu semnificatie sunt acele vise pe care il intelegi fara ajutorul altorahappy deci nu e cazul aici laughing

Ai perfectă dreptate.

| Florin_Buta_1989 explică:

Deci eu vreau sa ma ajute cineva sa il interpretez, nu ai cum sa stii tu daniel care vis are impact asupra mea si care nu. E foarte important visul asta chiar daca pentru voi nu pare, e vorba de ce anume am simtit.pur si simplu stiu ca e important, si nu e vorba ca acord prea multa atentie. E doar un "feeling" si as vrea sa il interpretez cat mai bine, de accea am postat aici. Multumesc happy