| Anonima54444 a întrebat:

Aș dori niște sfaturi! Am 19 ani, curând 20 și nu am avut nici un iubit până acum. Nu mă plâng de chestia asta, ci de faptul că de fiecare dată când un băiat a vrut să mă cunoască mai bine, l-am refuzat. La toți le-am găsit câte un defect. Știu că nu există perfecțiune, nici nu îmi doresc asta. Vreau doar un tip matur, care știe ce vrea, să se comporte cum trebuie, îmi doresc o relație serioasă, nu aventuri sau ceva de scurtă durată. Oare am asteptări prea mari?!

Mă întreb dacă o să fiu cu cineva vreodată! Toată lumea îmi spune că sunt de modă veche pentru că eu mai cred în relația aia în care el deschide ușa fetei, îi daruieste flori, o respectă etc. Să știți că NU m-am uitat la prea multe filme și nici nu am citit prea multe povesti! Dar așa vreau să fie relația mea. Nu am întâlnit încă nici un băiat pe placul meu.

Mă atrag tipii serioși, stabili, care știu să se comporte în societate. Mă dezgustă puștanii întreținuți de altcineva care se dau la toate fetele și cer atenție la tot pasul.

Poate pare ciudat, fiindcă am 19 ani și nu sunt cu capul în nori schimbând "iubiții" mai des ca șosetele, vorba aia! big grin Ce ziceți? O să găsesc și eu ceva pe placul meu în viața asta? Nu mă grăbesc, DOAR întreb! Sper că acolo undeva în lumea asta, să mai fi rămas un bărbat care să fie galant cu mine, care să mă atragă!

Mă declar foarte dezamăgită cu privire la bărbați în general!

207 răspunsuri:
| Anonima54444 explică (pentru floriniroh12):

La fel cred și eu.

| Anonima54444 explică (pentru anonim_4396):

Trist.

| LoveSleep a răspuns:

Habar nu ai ce vrei și nu pentru că ești încă mică, ci pentru că ești femeie. Visezi la porcării gen dăruit flori și deschis uși pentru că nu ai avut relații, ai ramas doar cu filmele pe care ti le faceai la 9 ani despre prinți pe cai albi și toate alea.
Nu ai avut relații nu pentru că ai refuzat și nu pentru că nu te-a atras nimeni, a fost pentru că nu te-a vrut nimeni îndeajuns de mult încât să te facă să-l placi. Poți refuza să faci sex, poți să te desparți de ei că sunt copii/țărani, cum vrei tu, dar nu poți evita orice relație până la vârsta de 19 ani doar din motivele pe care le-ai enumerat. Fă o listă cu toți tipii care te-au atras până la vârsta asta, gândește-te dacă ai fi vrut să ai o relație cu ei sau măcar să vorbești cu ei, apoi gândește-te de ce nu s-a întâmplat asta și îți garantez că răspunsurile n-o să fie cele pe care ni le-ai dat mai sus.

Pe de altă parte, e bine că te minți suficient de mult încât să crezi ceea ce spui, te ajută cu încrederea în tine.

Și nu mai spera să primești răspunsuri bune aici, 80% suntem o cauză pierdută, iar ceilalți s-au lăsat.

| Sonia822 a răspuns:

Cand o sa gasesti ceva potrivit, o sa simti. O sa ti se faca dor mereu sa fii cu el, o sa simti stomacul fierbinte cand e langa tine. Poate dura si 10 ani pana il gasesti, si dupa ce il gasesti nu se stie daca ramane cu tine. Nu dispera, si mai ales nu simti presiune din partea nimanui

| Anonima54444 explică (pentru LoveSleep):

Te înșeli în privința mea. Nu mi-am făcut idei sau filme în cap cu prinți pe cai albi. Nu e genul meu deloc. Am refuzat tipi care voiau să mă cunoască, pentru ca pur si simplu nu am simtit ca vreau sa fiu cu niciunul din ei. La fiecare am gasit mai devreme sau mai tarziu câte un defect. Sau chiar ei își arătau adevărata față la un moment dat.

Toată lumea spune de prinți pe cai albi, dar nu mă cunoaște nimeni. Voi aveti o părere deja formată fiindcă eu am 19 ani și în general voi asta credeți despre fetele de vârsta asta. Ca sunt tinere și nu stiu ce vor, că sunt visătoare etc. Va înșelați, însă mă resemnez cu ideea ca nu mă cunoașteți și uite așa nu mă afectează parerile, chiar si eu spun că alte fete de vârsta mea asta își doresc, flori si prinți si se topesc toate după așa ceva.

Eu nu mă regăsesc printre ele.

| LuluOneMillion a răspuns:

Te iubesti prea mult pe tine, si vrei sa o faca si altcineva, in felul cum vrei tu, esti egoista, peste masura. Invata sa iubesti si mai apoi vei fi si iubita. Lumea nu se invarte in jurul tau. Daca ai de gand sa-mi raspunzi cu contraziceri, nu te obosi, acelea iti vor veni doar ca nu accepti cum esti.

| Anonima54444 explică:

Nu e vorba despre asta, nici eu nu prea folosesc emoticoane. Nu știu de ce am impresia asta. Poate te confund, posibil.

| Anonima54444 explică (pentru LuluOneMillion):

Da, mă iubesc pe mine dar am destulă iubire și de oferit. Ideea era ca nu apăruse nimeni care să merite sentimentele mele. Accept foarte bine cum sunt, o pretențioasă în asteparea a ceva bun!

| Anonima54444 explică (pentru LuluOneMillion):

Și nu vreau ca cineva sa ma iubească în felul cum vreau eu. Ce farmec ar mai fi? Din contra, să mă iubească în felul lui pentru ceea ce sunt eu. Și tu vrei să citești oamenii, dar nu prea îți iese.

| Drimmero a răspuns (pentru Anonima54444):

Totusi ce te-a facut sa crezi asta? Mi te-ai adresat direct si asta m-a facut curios de ceea ce ai zis.

| LoveSleep a răspuns (pentru Anonima54444):

Ok, poate am exagerat. Ai cereri rezonabile. Vrei un tip matur, care să știe ce vrea, independent, bla bla.
Oricum ce vrei și cu ce-o să "primești" n-o să se potrivească niciodată.
Eu nu știu ce vreau, habar nu am cum să mă comport în realitate și sunt și imatur. Cu toate astea, aș avea nevoie de 3 zile să devin cel mai bun tip pe care l-ai cunoscut vreodată și să-ți demonstrez că nu știi ce vrei. Sau nu poți controla, ia-o cum vrei.

Logic că nu te afectează părerile, n-a zis nimeni nimic de rău. Încă.
Nici nu trebuie să te afecteze, de-aia sunt păreri. Tu le-ai cerut, Becky.

| Anonima54444 explică (pentru Drimmero):

N-are importanță, te-am confundat. Ce anume te-a facut curios?

| Anonima54444 explică:

Câtă iubire pe aici! laughing

Zici tu că ai avea nevoie de 3 zile ca să faci asta? laughing Eu zic că nu sunt șanse.

Becky? laughing

Cu cine m-ai tot confundat?

Eram curios de treaba asta si de ce m-ai intrebat azi acel lucru.

| Anonima54444 explică (pentru Drimmero):

Cu un personaj răulaughing Am spus deja, intrebasem fiindcă credeam ca e vorba de altcineva. De ce nu vrei sa înțelegi?

N-ai fost tu deloc clara, ai alambicat ideile. In fine, greseala mea ca am insistat/

| LoveSleep a răspuns (pentru Anonima54444):

Ieri aveai 203 răspunsuri la postarea asta. Acum ai 198. În sfârșit și-au dat seama adminii că părerile lui Drimmero nu contează.

| OldSoul a răspuns (pentru GirlOnline81):

laughing Uat?

Nu ma lasa TPU sa spun doar "uat" laughing

| GirlOnline81 a răspuns (pentru OldSoul):

Poti sa razi cat vrei, dar n-am sa-mi cer scuze pentru faptul ca te citesc cu placere pe unde-mi sari in ochi.
tongue

| OldSoul a răspuns (pentru GirlOnline81):

Aaa laughing
Multumesc, credwinking

| LuluOneMillion a răspuns (pentru Anonima54444):

Gandeste-te si cum te vad altii din cauza asta. Despicabil.

| Nimeni10 a răspuns:

De mine ce mai zici la 22 n-am avut niciodata prietena laughing

| Mosotti a răspuns:

Pai ma, daca ai avea 30 ani pot lua unu de 35 matur, dar daca ai 20 ani cum ai pretentia sa iei unu de 30 (ca, cam unu din ala e cum vrei tu)? Cand pe ala il iau alea de 25-30. E cam putin prea mare distanta.

Tu nu vrei atentie? E rau ca tinerii vor? Oricine are nevoie de atentie. Si daca sunt intretinuti ce? La o varsta e normal sa fie pana termina facultatea, ca sa ai timp sa inveti. Daca tu deja iti pui problema asa, este clar ca pe partea sentimentala esti cam jos, pentru ca daca iubesti pe cineva, nu te mai intereseaza ca vrea atentie, ca la 22 ani e intretinut (cum e si logic), si altele.
Bine logic nu pustan de 16 ani, am zis 20-25 ani, la astia ma refer, ca astia sunt pentru tine ca varsta.
Tu vrei aia aia aia, dar tu ce oferi?

Adica cumva ai fi pe interes, ala sa le aiba pe toate, il cauti de altele de fapt, legat de material, bani, stabilitate, din astea. Si tu? Ce sa ai? Cu ce vii?
Tu cum zic altii ai fi de moda veche in sens ca el sa faca tot, dar de tine nu ai zis "da ma, vreau barbat asa, dar si eu sunt asa, am dreptul sa cer".
Tu esti asa? Ai calitatile pe care le ceri?

| Sandu3 a răspuns:

Sunt exact ce cauti, numai ca eu am dublul varstei tale.Nu cred ca te interesez, nu? Nu sunt insurat si n-am nici copii.Oricum...ca tine sunt raritati.BRAVO.

| Mosotti a răspuns (pentru Sandu3):

Exact asta am spus si eu, ca nu se potriveste la varsta cu ce doreste ea. Unu ca tine este luat de una de 35 de exemplu. Va trebui sa-si reconsidere segmentul de varsta al partenerului.
Dar dupa cum am zis, ea ne-a zis daca ofere ce cere?! Ea ce ofera la schimb.
Sa zicem ca e una de 38 ani asa, tu nu o intrebi ea cu ce vine?