| DigitalRammstein a întrebat:

As dori sa creez o Problema-Reactie-Solutie despre Univers daca nu ar exista Planetele Marte Venus Pluton care spun ca copii Indigo sunt veniti de pe ele eu nu spun ca mi-e rusine ca ma face nebun de legat Tata ca spune ca am ADHD Atentie deficitara si care da Ritalin la Copii din SUA ca sa le afecteze creierul
adica Amfetamina mai pe scurt da sa nu faceti referire ca ma drogez sau chestii de genu eu nu beau Alcool sau Berii eu vreau sa fiu un Gentelmen fata de copii mei si de nevasta mea
da as dori sa fie blonda da nu ma refer aici nu fac Agentie Matrimoniala cum spun alti stiu ca exista chestii din astea despre Site-uri cu Agentii Matrimoniale eu nu ma refer aici
asa si stiu ce contine si LSD Drogul acela care deschide fortat Glanda Pineala al-treilea ochii mai pe scurt eu mil deschid noaptea prin Meditatii fac o meditatie din aia pe intuneric ca pe lumina nu pot ca ma ustura ochii ca e prea afectat cata apa cu fluor am bagat in mine si am auzit ca la LSD-ul acela daca il consumi apar Sopirle si Reptilieni din aia da sa nu ma creada lumea nebun va rog frumos e adevarat de asta sunt Assasinati unii de spun Adevaru cum era Phil Schneider Dumnezeu sa il odihneasca in pace ca el ne-a ajutat sa descoperim adevaru daca lumea e oarba uitati-va la Zeii-Sarpe care va controleaza mental cu proiectul MK-ultra cum fac liniile Genealogice sau cu mesaje subliminale prin videouri cu violenta si abuzuri sexuale si voi ce ganditi ca ma lingusitii voi pe mine cu vorbe din astea ah ce bine e nu ma atacati voi emotional de participa la ritualuri prin vrajii pentru a va controla emotional si mental
eu pot sa ma deprogramez mental pentru ca stiu cuvintele cheie de era Sclavul lor si muncea pentru a construi Baza Dulce care sunt infiltratii sub pamant Extraterestrii mie nu imi mi-e frica daca ma vor baga in inchisoare sau intro administratie Stintiifica care a ajuns la indoctrinarea oameniro cum va fi viitorul copiilor vostri voi nu v-ati raspuns la aceasta intrebara a ca stai ca lumea te face Schizofrenic nebun daca citesti chestii de alea pai voi daca va uitati la Filme si Telenovele fara sa va sculati mai ai faceti si idolii vostri pe deasupra da de ce nu spuneti ca Moldoveanul Stefan cel mare omora oameni din placere si bea sange ca Familiile Regale si Liniile Genealogice si Meronvingiene voi faceti sfintii pe banda rulanta se vede ca sunteti spalati pe creier mie nu mi-e rusine de nimic voua va trebuie sa va fie rusine ca va aparati religia prin interese si bunuri materiale ia spuneti voi sunt Posedat de Dracu asta ganditi voi nu eu ma controlez singur si nu permit la nimeni nici macar la un Zeu sau vreo Zeitate cum e Hecate sa ma controleze ma pis pe ei si pe ritualurile lor cand vad pentagrama si sunt pe ritualuri ma duc sa ma pis pe pentagrama lor de aia controleaza Copii mici de la varste fragede prin indoctrinare si spalare pe creier a mai sunt nebun acum nu tot nebunu are dreptate Societatea Secrete illuminati vor sa va tina docili si fara personalitate ca pe niste marionete sclave si sexuale nu va jignesc eu va spun adevaru care biblia voastra nu vil spune pai dumnezeu vostru care va da viata fericita si buna si cu banii si cu bogatii si cu virtutii si cu vicii pe voi nu va mai pedepseste a acum ce ganditii voi ca e de la injuraturi ca il injur nu nu e de la asta a si zeu vostru care va inchinatii la el si faceti inchinasiuni lui e zeu Reptilian care indeamna la crime si ura si moarte da pe aia care omoara prin ritualuri cum sunt Familiile Regale si Marea Britanie care conduce planeta pe ei de ce nu ai pedepseste si mai vin schlifosite din astea care se lauda ca li-se arata Iisus Hristos care delireaza si spun ca aud vocii in Taxiuri mai sunt eu acum nebun?
pentru cei sceptici care nu ma cred am arma secreta
Puternicul Stejar de astazi este ghinda de ieri cazuta la pamant?

8 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns:

Iar ma faci sa sa-mi pun pampers, ca nu mai pot tine si nici nu ajung repede la pisoar!

| harciog a răspuns:

Domnule,spiritul liber haladuieste intr-un corp liber si mi-e practic, la ora asta, rusine sa vorbesc despre libertatea mintii pentru ca am deja 5 pahare cu bere la bord.Nu exista libertate cind apelezi la halucinogen indeferent de care.Libertatea este acolo unde iei deciziile curat fara nici un "ajutor"exterior indiferent care ar fi decizia luata.

| DigitalRammstein explică (pentru harciog):

Mai lasa Alcooholul stii ce contine Aluminiu ca sa va tulbureze creieru si nu ma fa tu nebun mai pune mana pe lectura si mai lasa curvasaria si perversiunile

| WhatheWow a răspuns (pentru DigitalRammstein):

Da, Ramm dar vad ca pe cineva l-a cam deranjat postarea si i-a schimbat locatia!

| harciog a răspuns (pentru DigitalRammstein):

Ti-e rau cu perversiunile.Probabil esti afectata tu in directia aia.

| mihaitaLGP a răspuns (pentru WhatheWow):

Am mai citit cateva intrebari ale acestui utilizator, chiar razi pana nu mai poti.
Dar totusi, ma sperie intr-un fel gandirea.
Iti dai seama ce se intampla daca ii dai un ak-47 in mana si foloseste amfetamina, incepe sa vada numai reptileni.
Genocid face.

| WhatheWow a răspuns (pentru mihaitaLGP):

Nu Mihai, ii place lui sa se distreze pe seama prostiei. Cred ca se prapadeste de ris atunci cind cineva musca momeala si il ia in serios.

| mihaitaLGP a răspuns (pentru WhatheWow):

Mai mult sau mai putin. Nu stiu ce sa zic.