Iar ma faci sa sa-mi pun pampers, ca nu mai pot tine si nici nu ajung repede la pisoar!
Domnule,spiritul liber haladuieste intr-un corp liber si mi-e practic, la ora asta, rusine sa vorbesc despre libertatea mintii pentru ca am deja 5 pahare cu bere la bord.Nu exista libertate cind apelezi la halucinogen indeferent de care.Libertatea este acolo unde iei deciziile curat fara nici un "ajutor"exterior indiferent care ar fi decizia luata.
Mai lasa Alcooholul stii ce contine Aluminiu ca sa va tulbureze creieru si nu ma fa tu nebun mai pune mana pe lectura si mai lasa curvasaria si perversiunile
Da, Ramm dar vad ca pe cineva l-a cam deranjat postarea si i-a schimbat locatia!
Ti-e rau cu perversiunile.Probabil esti afectata tu in directia aia.
Am mai citit cateva intrebari ale acestui utilizator, chiar razi pana nu mai poti.
Dar totusi, ma sperie intr-un fel gandirea.
Iti dai seama ce se intampla daca ii dai un ak-47 in mana si foloseste amfetamina, incepe sa vada numai reptileni.
Genocid face.
Nu Mihai, ii place lui sa se distreze pe seama prostiei. Cred ca se prapadeste de ris atunci cind cineva musca momeala si il ia in serios.