Intr-o familie - indiferent de cum e alcatuita - banii sunt la comun. Plateste cel care-i are. E adevarat ca la masa corect este sa plateasca barbatul, chiar daca ii primeste de la femeie.
Cat priveste suportarea cheltuielilor, daca cuplul nu convietuieste impreuna, de regula le suporta barbatul, dar nu-i exclusa participarea sau suportarea de catre femeie
Ce sa zic, unii mai au si familie serioasa nu toti patesc asa ca tine, asa ca nu ma intereseaza esecurile tale.
"acum 11 ore | TimberWolf a răspuns:
Asa sunt femeile, cand se plictisesc de *** cauta lovele, cand se plictisesc de lovele cauta ***, se marita cu unu care sta bine financiar face un copil cu el si dupa cauta altul care o fwte bine, cand se plictiseste si de ala care o fwte bine se intoarce la ala cu lovea si tot asa.
Nu te mai stresa, asa sunt toate!"
De obicei ieseam si plateam eu, fiind mai stabila financiar si cu un venit mai mare. Iesirile nu erau dese si nota era acceptabila. (nimic pe stilul, hai sa ne comandam ce este mai scump). Am acceptat asta pentru ca m-am bagat intr-o relatie cu gandul de a-mi face o familie si nu conta cine/ce plateste atata timp cat era achitat.
AndrewTate7789 întreabă: