| Omulinvizibil a întrebat:

As dori si eu o parere sincera din partea voastra in legatura cu o materie. Pentru cei care au terminat liceul: haideti sa facem o trecere in revista.
Detin un blog si de foarte mult timp doresc sa concep un articol cu tema „Matematica". Pentru asta, am nevoie de parerea voastra, buna sau rea...nu conteaza. Si as mai avea nevoie de prenumele vostru, varsta si orasul.
Multumesc :*
Si in cazul in care avem un raspuns extraordinar...dam si o fundita. :3

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am terminat liceul acum aproape 40 ani. In anul intai toata lumea facea matematica la fel. Faceai algebra si geometrie. Aveam un profesor rau care ne si batea. Ne scotea la tabla si ne punea sa facem un exercitiu. O mica greseala daca aveai zicea (cu o voce graseiata ca de francez): "N-ai nici tu nici imparatul, bani sa-mi cumpere baiatul, doi du-te si s-a dus". Aveam noroc cu geometria ca acolo luam 9 si 10. Astfel ca in anul II, cand s-a facut despartirea real sau uman, am trecut la uman. Altfel ramaneam repetent. La uman aveam profesor (nu era corect sa zici profesoara atunci) femeie care imi zicea ca n-am cap de uman si ca ma ajuta dansa sa trec la real. I-am spus ca nu pot si am ramas la uman.

2 răspunsuri:
| Omulinvizibil explică (pentru Salontanul):

Deci sa inteleg ca aceasta materie v-a cam displacut. happy
Ati ramas cu un gust amar din cauza profesorilor?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Omulinvizibil):

Da. In general profesorii de matematica erau duri. Doar geometria mi-a placut. Precizez asta pentru ca este tot ramura a matematicii. Si un lucru interesant: ca sa reusesc la facultatea unde am resuit eu a trebuit sa invat algebra de real. Am reusit sa o invat singur fara profesor.