In cazul fetelor aceasta este o inaltime destul de mare. Acum depinde si de varsta
In functie de locurile sociale in care stai cel mai mult, poti sa tragi o concluzie dupa locul pe care te aflii.de ex, daca la scoala sunteti 15 fete si 10 baieti, inaltimea ta medie (acolo unde te vede lumea pe tine) e asa : a 6, 7, 8, -a la inaltime = inaltimea ta e medie intre fete sau a3-a a2-a esti inalta.
Daca te referi la toata societatea, la toata lumea...inaltimea ta e clar una medie...sunt suficient de multe fete/femei pe pamant care au sau trec de 1.70 incat sa nu te consideri prea inalta.
Daca obsesia ta nu te poate opri din a nu iti aduce propaganda peste tot, este trist si grav.
Intrebarea mea nu are nimic de a face cu orice ai zis, dar asa e cand esti obsedat: poti sa faci legaturi intre orice cu subiectul obsesiei tale.
Wtf. Despre ce vorbești? care e obsesia mea? că sunt chiar curios.
Propaganda? Are you serious?
Eu îți ziceam doar că dacă vrei să te consideri înaltă te poți considera înaltă.
Zici că am sărit la tine cu cuțitul, așa ai reacționat.
Medie, dupa poza mi se pare ca ai implinit 14 ani, deci nu mai cresti
oricum, in afara de top model sau jucatoare de baschet, la femei, inaltimea nu e o chestie foarte dorita, nici un baiat nu isi doreste o fata mai inalta decat el, sa il faca sa se simta... mic
catalina_2916 întreabă:
TrottiForYouOfSurprise întreabă: