Bune subiecte, după ce ma voi documentata, o sa iti prezint ce am gasit
O sa ti le spun pe care vreau eu sa le studiez:
Istoria religiilor
Astronomie
Civilizații antice
Acum am gasit si e ceva foarte interesant:https://burebista2012.blogspot.com/......nivel.html
De ce a fost inventata religia (orientativ Romani cap 13 biblie, ca aia e esenta ei de fapt), ce rol avea biblia, motivele reale, de ce suicidul e interzis de orice religie si de medicina, de ce a prins religia la oameni. Am mai zis si eu, dar e bine de aflat si personal de tine. Cine a fost isus cu adevarat, de ce a fost asasinat (motivul real).
De ce dupa 1900 brusc am inceput sa evoluam tehnologic, de ce nu si inainte?! Ca oamenii aveau acelasi creier evoluat si in 1800, adica de ce s-au apucat abia atunci, materii prime erau aceleasi in natura, in pamant.
De ce ne e foame desi avem destule Kg pe noi, si corpul isi trage kcal optime zilnic, deci el este hranit de fapt optim ca si cum ai manca.
De ce orice are masa nu poate merge cu viteza luminii, si de ce viteza luminii nu poate fi depasita (cel putin dupa cum zic astia).
Cum dracu am aparut noi? Cum dracu au aparut toate fiintele f ordinat, fiecare in felul ei, cine a facut softul? Nu tine aia cu evolutia, crocodilii dateaza de inainte noastra si au ramas tot cei mai redusi, poate si ei ar fi vrut sa stea pe net, dar nu s-a putut, doar noi am ajuns fiinte inteligente, iar eu banui ca eram deja. Necesar nu era, ca puteam trai in padure ca si alte maimute. Totul in mod normal tinde catre haos, nu catre ordine, deci fara un proiect, fara ingineri, cum sa iasa asa masinarii evoluate? Si daca au evoluat in timp, dupa ce proiect au evoluat?
Rouasima întreabă: