| RAY a întrebat:

As vrea sa citesc povesti personale de slăbire nu de pe internet
ce dieta ați tinut? cat ati slabit in cat timp? ce anume ati mâncat in fiecare zi, un meniu as vrea sa vad

Răspuns Câştigător
| farfuriaverdex a răspuns:

In primul rand renuntati la ideea de tin dieta ca sa slabesc, daca vrei sa fiti slabi + si sa rmaneti asa tb sa intelegi ca este nevoie sa adoptati un stil alimentar sanatos pentru toata viata. Altfel veti ajunge sa va incetiniti metabolismul si in timp sa nu mai slabiti deloc indiferent de metode. Nu exista reteta minune, exista alimente care tb evitate si tinute cat mai departe sau mancate cat mai rar, apoi miscarea, sportul, activitatea. In prima faza renuntarea la alimente care nu aduc niciun beneficiu corpului nostru pare o pedeapsa, in timp devine usor sa facem alegeri sanatoase si gustoase in acelasi timp.

79 răspunsuri:
| suntsuper a răspuns (pentru RAY):

De mancare? nu cumva de utilizatoarea a2asansa?

| RAY explică (pentru ShaOfHatred):

Dar nu e minora sau esti geloasa?

| ShaOfHatred a răspuns (pentru RAY):

A,nu e? Pai atunci are cale libera.
Da, sunt extrem de geloasă de ce nu se da la mine. Eu ar trebui sa fiu centrul lui de atenție.

De cine vorbesti? numi spune te ai indragostit de drimmero?

| RAY explică (pentru farfuriaverdex):

As vrea si exemple ce sa evit?

| RAY explică (pentru suntsuper):

Nu te am inselat cu ea sa stii

| Drimmero a răspuns (pentru ShaOfHatred):

M-am dat vreodata?

| ShaOfHatred a răspuns (pentru RAY):

Iti dai seama

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Drimmero):

Pai știu eu ce metode ai? :3

Toate il iubiti pe drimmero, are el ce are, poate e patron de echipa de fotbal, bogat atunci il plac si eu

| Drimmero a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Metodele mele nu le folosesc pe minore, oricare ar fi ele!

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Cam riscanta meseria de 'patron de club', ajungi la sapa de lemn daca nu investesti cu cap, insa e placut sa fii patronul unei echipe de fotbal, sa fii si in acelasi timp fanul ei de mic copil, prea belea

| RAY explică (pentru Drimmero):

Eu ma culc, tu agata fete pe TPU poate una imi dai si mie bro

| suntsuper a răspuns (pentru RAY):

Am zis eu asa ceva?

| RAY explică (pentru suntsuper):

Nu sti de gluma, a facut spam dar ce sa fac, eu unu vream alte raspunsuri

| farfuriaverdex a răspuns (pentru RAY):

Zaharul, fainoasele (cel putin in perioada de slabire), nu te infometa (mese mici dar dese), mancarurile gata facute din magazine (gen biscuiti, paste, pateuri, icre), tot ce este procesat are zahar adaugat. Lactatele pe care scrie ca sunt low fat, cele low fat au zahar adaugat la dublu. Adauga in schimb cat mai multe legume, fructele trebuiesc mancate in prima parte a zilei ca si gustare, nu imediat dupa masa. Alege alimentele satioase dar sanatoase. Cateva retete gasesti si la mine pe blog, daca nu esti vegan le poti adapta. Nu uita de miscare si incepe sa reduci treptat din cantitati si nu brusc, altfel organismul se invata asa si la un moment dat nu mai da rezultate si o sa tot trebuiasca sa scazi la calorii pana nu o sa mai ai de unde. https://farfuriaverde.com/

| farfuriaverdex a răspuns (pentru RAY):

Si uite si ce site folosesc eu de un an pentru exercitii fizice: https://www.fitnessblender.com/videos

| CleanHeart a răspuns:

Eu am slabit 5 kg intr-o saptamana si 2 zile si acum nu mai tin dieta nu mai zic cat mananc seara si am am pus la loc doar 2 kg de 2 luni de cand am renuntat la dieta.Am mancat o data pe zi, seara nu mancam deloc si sport nu faceam doar rar.Ma ingras foarte greu acum si imi convine happy

| Cosmin86 a răspuns:

La ce nivel de cunostinte ai tu despre nutritie si antrenament nu ar trebui sa te intereseze diete... vrei sa vezi ce fac oamenii? happy