Termină cu glumele astea de 2 bani.
Există doar 2 genuri. Chiar atât de spălați pe creier puteți să fiți?
,,exista doar 2 genuri". Alea sunt sexe( cu care te-ai născut). Genul este ceva cu care te identifici. Nu ți-am cerut opinia asupra unui anumit grup de oersoane, doar am cerut niște nume pe care sa le folosesc. Dar la ce sa ma aștept de la români I mean what am I talking about
Idk câți ani ai, dar dacă o sa ai copii și poate își fac coming out-ul pentru că așa s-au născut ei, deoarece nu este ceva inventat în toate cazurile cum cred unii ca tine, imi pare foarte rău de ei. Și ce zici tu acolo e ceva like: Depresia nu există, doar te prefaci că te-ai plictisit. Gender dysphoria e ceva care poate fi DIAGNOSTICAT, a fost recunoscut de medici so ce naiba.
Nu am nevoie de morale, doar de idei din partea persoanelor deschise la minte, că na e 2022 da' unii sunt still în comunism
De ce folosești atâta romgleza?
Pe TPU sunt doi utilizatori din America, Relian și Darkmagic, și mai este unul din Anglia, Mgtow, dar toți aceștia trei nu utilizează atâta romgleza in ani de zile, câtă ai folosit tu in două răspunsuri.
Tot te mai minți singură că nu cauți atenție?
Zici că nu te simți confortabil să folosești nume străine dar explodezi romgleza!
Ce urât! Nimeni nu vă înțelege pe voi, acești deosebiți, sensibili și repede supărăcioși!
Sa-ti para rau de tine. Copiii mei nu vor fi expusi la nonsensurile care ti-au spalat tie creierul.
Depresia exista. Ce nu exista sunt oamenii non binari.
Stiu ca exista o tulburare mintala numita disforie de gen care te face sa crezi ca esti femeie cand in realitate esti barbat sau invers, dar asta nu are legatura cu a fi nonbinar. Sunt lucururi total diferite.
Nimic din ce ti-am spus n-are legatura cu comunismul. Nu mai folosi cuvinte pe care nu le intelegi.
So explică cum naiba de la 7 ani mi-am dat seama că doresc să fiu băiat, la 6 ani mi-a plăcut prima fată, având în vedere că primul meu telefon a apărut la 11 ani, pe social media am intrat abia la 12, iar de lgbt am auzit la vârsta de 12 ani, de la părinți. Ce ***, influență' vei inventa acum
Nu mă simt confortabil să folosesc nume străine din cauza haterilor din românia si bombardierilor nu alta. Atenția nu o primesc prin a face parte din comunitate, decât de la persoane care dau cu hate. Că nu cred ca îi pasa nimănui ca vreau eu să mă sărut cu una sau chestii de genul. Ăia se baga în treabă, cum îl avem pe amicu de mai sus și pe tine.
,, toți aceștia trei nu utilizează atâta romengleză în ani de zile, câtă ai folosit tu în două răspunsuri"
Ce să le zic, să fie sănătoși. E alegerea mea cum aleg sa vorbesc.
Explicatia e ca exista o tulburare mintala numita disforie de gen.
Știu de ea, însă psiholoaga numește toată asta o traumă care trece, but anyways
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: