Si eu vreau unul Inca nu mi-am facut curaj.Gandeste-te bine inainte pentru ca te poti plictisi repede.Am multi amici care si-au facut tatuaje si toti ma sfatuiesc sa imi fac semipermanent daca nu sunt asa sigura.Romanii sunt inca incuiati si s-ar putea sa ai probleme cand vrei sa te angajezi undeva, deci ai grija sa nu fie la vedere.Asta stiu si eu de la altii.
Eu am unul. M-am gandit multa vreme daca sa mi-l fac. Nu era vorba ca imi doream un tatuaj, apoi am stat sa ma gandesc la model, ci invers. M-am gandit la un simbol si o solutie pentru a mi-l insusi mi s-a parut un tatuaj. Sunt multumita, are vreo 9 luni si, deocamdata, nu am avut probleme din cauza lui. Nici nu cred sa am, ca nu e pe frunte, e pe glezna. Sa ai grija sa mergi la un salon curat (eu eram obsedata de infectii, am stat cu ochii pe certificatele sanitare ale salonului, pe fiecare miscare pe care o facea, sa fiu sigura ca are manusi, acul e steril etc.) si sa fii decis asupra a ceea ce vrei sa iti faci. Sa alegi ceva despre care poti fi aproape sigur ca te va reprezenta si peste 20 de ani.
Daca ai sub 18 ani nu-ti face. Corpul tau e inca in crestere, risti sa se deformeze si sa arate urat mai tarziu. Te sfatuiesc (daca chiar vrei un tatuaj) sa-ti faci un tatuaj temporar... Te tine cateva saptamani sau luni. Astfel poti afla cum te simti cu el, daca ti-ar place sa-l ai... Il poti reface periodic daca iti place... Iar... dupa 18 ani sa ti-l faci permanent daca inca il mai vrei.
Nu am si trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa-l si unde... pe cat de dureros este sa-l faci, pe atat e sa-l scoti
Sa sti ca si eu am vrut sa imi fac unul dar am realizat ca mai bine nu, cine stie mai incolo poate ma plictisesc de el si sa-l scoti e cam complicat asa ca mai bine ma uit la ale altora
Buna. Eu nu am si nici nu as vrea sa am.Recunosc ca o data m`am gandit, dar mi-am dat seama cat de dureros sa ti`l faci, si dupa aceea cum va fi, cand o sa trebuiasca sa-l scoti. :-s
Rebecca e frumos un tatuaj mai mare dar ca sa-ti faci ceva din alea, trebuie sa fi nebun