| LovعlyFeelings a întrebat:

As vrea sa stiu de ce "Maimuta seamana cu mine". Dau funda;*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E doar o idee falsa care ti-o creezi tu nu semeni cu un animal ca maimuta.

| Dominicc a răspuns:

Cred... ca folositi acelasi sampon.

| lunarwolf a răspuns:

Acesta este oarecum un paradox...stii tu,ca oamenii se trag din maimute. Sunt fel de fel de speculatii pe care oamenii le indruga de-a lungul timpului : teoria cum ca am fi fost adusi de extraterestri,etc.
Eu zic ca noi facem parte din minunata creatie a lui Dumnezeu,ca el ne-a faurit dupa chipul si asemanarea sa. De ce? Tu nu crezi asta? Preferi sa accepti aberatia conform careia noi suntem o specie mai inaintata de maimute? Eu nu.

Nici macar nu semanam cu maimutele. [punctul meu de vedere]
Poate ar fi unele trasaturi comune cu ele,cum ar fi parul pe tot corpul,inteligenta cat de cat superioara celorlalte animale, miscarile bratelor, mersul, etc.

Sper sa te fi ajutat. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu maimuta seamana cu tine, fundul maimutii seamana, zici ca sunteti surori gemene laughing daca postezi asemenea intrebari?

| mdeex_3581 a răspuns:

Pai eu cred ca maimuta seamana cu tine.pentru ca se spune ca oameni se trag din maimute.dar asta e o superstitie.toti stiu ca oamenii este creatia lui Dumnezeu.Dar asta nu conteaza.si sa iti spun ceva.toti oameni au cate o trasatura de maimuta...dar una singura...A DA.NU UITA CA TU NU SEMENI CU O MAIMUTA!