Eu zic varianta D, visez in culori, simt durere daca ma lovesc in vis sau patesc ceva ma trezesc cu durere in locul respectiv, simt gustul dulce, amar, sarat, mai mult dulce pentru ca de cele mai multe ori visez prajituri multe, si pot manca fara sa ma satur, simt si mirosuri, sunt foarte reale visele mele, sunt momente in care nu stiu daca cea ce mi s-a intamplat face parte din realitate sau a fost vis, am cosmaruri destul de des.
Cred ca raspunsul meu este C...visez destul de multe majoritatea sunt vise frumoase dar mai am si vise cu scene din filme Horror( specific ca imi plac foarte mult!) si visez mereu color
La mine raspunsul e "d" visez aproape in fieare noapte si color si e ciudat ca visele imi spun ceva din ce o sa mi se intample mie peste zi da eu nu prea imi dau seama ce vreau sa zica numai dupa ce mi se intampla realizez
si mi asa de ciuda cand ma trezesc cu fata la geam deoarece uit ce am visat peace and love
Visez aproape de fiecare data -color...am avut de cateva ori si vise alb negru.
Raspunsul meu esti A.Habar n-am ce visez eu noaptea, nici nu stiu daca ma trezesc.Foarte rar imi amintesc, cred ca odata la 3 luni imi amintesc ce ai visat.
Si cand imi amintesc am vesele color
NOname,
Desigur, visez destul de des. Deci, răspuns C.
Cu plăcere,
Te mai aşteptăm şi cu alte teste!
Visez extrem de rar, si numai atunci cand sunt foarte preocupata de o problema si nu am un somn linistit. Cred ca, cel mult o data la 2 luni imi revine in minte un vis si atunci visele apar in culorile din viata de zi cu zi. N-am sesizat sa fi visat in alb negru.
In general, dorm foarte putin si atunci dorm profund si de aceea chiar daca apar vise eu, nu-mi dau seama.
Decat sa am cosmaruri, prefer sa nu stiu ca am visat.
Uneori, f. f. rar visam ca trebuie sa plec intr-o calatorie si nu ajung sa prind trenul, dar acest lucru e posibil pentru ca, am facut destule deplasari si chiar imi era groaza cand trebuia sa plecat ca nu o sa ma trezesc la timp si nu voi ajunge acolo unde aveam programul si pentru. mine era un lucru f. important sa fiu punctuala si sa-mi realizez atributiile.
Cred ca depinde de fiecare persoana in parte ce viseaza si mai ales cat isi aduce aminte din ce a visat, eu m-am obisnuit din realitate ca sa actionez si de "visat" i-am lasat pe cei care o faceau mai cu spor si in viata de zi cu zi.
Va doresc vise frumoase si o noapte onirica.
Eu zic ca D. visez aprox 6/7 sunt color, dar mai uit din ele. cateodata nu imi mai aduc aminte mai deloc dar stiu sigur ca am visat
C, visele mele is color si aproape toate visele mele sun frumoase cam 1% din visele mele sunt urate
Bună!
D)Majoritatea lucrurilor mi le amintesc, dar nu toate.Visele sunt în general în color, dar foarte rar în alb-negru.
Încă un lucru:multe sunt de groază...ieri seară am visat un fel de al treilea război mondial, în care făcea parte și familia... extrem de ciudat și horror; nu ți-ai fi dorit să-l vezi.
Bye!:*
D)si visele mele sunt mereu colore. A si daca nu imi amintesc uneori ce am visat noaptea, seara inainte de a adormi imi amintesc ce am visat noaptea precedenta.Ciudat nu?
C) visez color, teme diverse (niciodata pe placul meu) de cele mai multe ori omor pe alti sau sunt omorat de alti. Insa dupa ce ma trezesc stiu exact ce-am visat, insa nu pot sa zic, parca as avea lapsus.
D-color. Daca tot vine vorba de vise http://www.cevisez.ro/(semnificatia viselor)
Salut.
Raspunsul meu este D. Dar cateodata am niste vise foarte naspa de ex. am visat o data ca am ramas singurul din oras totul era pustiu
Alta data am visat (fiind pasionat de motocicleta T-REX) am visat ca imi cumparasem una si plimbandu-ma cu ea am cazut intr-o rapa si dintr-o data m-am trezit brusc.
Am mai avut un vis in care jucam fotbal cu cristiano ronaldo cu messi si cu un prieten de-al meu
Aleg varianta a) pentru ca visez un anumit lucru si a doua zi nu imi mai amintesc nimic! si dupa 2-3 zile mi se intampla un lucru mai "ciudat" si atunci imi amintesc ca acel lucru care mi s-a intamplat l-am visat insa atunci cand imi amintesc ce am visat nu mi se intampla [in general visele pe care mi le amintesc sunt un pic horror] unele vise sunt alb-negru [cele horror] dar restul colorate.
Pot spune ca ma incadrez la A), pentru ca imi amintesc ce visez foarte foarte rar. doar daca este un vis care sa ma afecteze. in general daca sunt foarte stresat in acea perioada.Cat despre vise alb-negru, nu cred ca am avut niciodata
anonim_4396 întreabă: