| AvalohAlyn a întrebat:

As vrea si eu sa scriu istorie(stiu ca pare ciudat) adica sa fac ceva ce ma va face apreciat de oameni nu popular si bogat,nu cu limuzine si cu multi prieteni bogati Doamne fereste,prefer sa fiu sarac si crestin,sarac si frumos,sarac si timid.Dar sinceeeeer,vreau sa imi apara numele undeva, porecla undeva, undeva intr-o revista ceva.In presa,intr-un interviu despre Jesus sau altceva, fotbal, muzica sau psihologie etc.As vrea sa ma cunoasca lumea ca pe Narcis Iustin Ianau.Il apreciez foarte mult pe baiatul asta si as vrea sa fiu ca el.Are o varsta apropiata mie, de fapt e mai mic cu un an.Mentionez ca particip la un simpoziom cu teme legate de ecologie, se da premii si o diploma de participare. Premii doar daca castigi.Am fost batut foarte urat, mi-a curs sangele si am fost batjocorit de unii oameni nedrepti si rai, colegi, rai.Am si am avut depresie, acum mai putina accentuata.Am invins-o 60%. Vreau sa fac ceva ca lumea sa ma aprecieze si sa vorbeasca de mine, ceva de BINE bineinteles.Va rog fara raspunsuri rele, rautacioase si batjocoritoare.Cine ma poate ajuta? V-as multumi enorm, nici nu stiti cat de fericit m-ati face.

Răspuns Câştigător
| Leutzbv a răspuns:

Ca sa-L faci cunoscut pe Isus trebuie sa traiesti radical pentru El. Atunci oamenii vor vedea ca Isus locuieste in tine si ca nu spui doar vorbe dar si traiesti. Te poti straduii cat vrei ca sa fi faimos, dar daca Dumnezeu nu-ti ofera posibilitatile si nu-ti deschide usile, atunci totul este in zadar. Tot ce faceti sa faceti ca pentru Domnul spune Scriptura. Cred ca fiecare dintre noi viseaza sa fie "cineva", dar nu cred ca asta este scopul vietii...Fi tu insuti, mergi inainte cu incredere in Acela pe care vrei sa-l slujesti si vei vedea rezultate care sa merite efortul!

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Apropo de Narcis, eşti cam narcisist, Alin.
Nu cred că faima este una dintre cele mai nobile dorinţe.

Uneori drumul este mai important decât destinaţia. Iar tu văd că habar nu ai ce drum vrei să urmezi, dar cu orice preţ vrei să devii cunoscut, să-ţi atingi scopul.

Cred că ai început-o de la coadă şi nu este unul dintre acele cazuri când scopul scuză mijloacele.
Dar e de apreciat că ai ambiţie.

| AvalohAlyn explică (pentru NOname):

Ce parere ai de Ianau Iustin?
Pai vreau sa povestesc si altora din experienta mea de viata.

| NOname a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Are voce şi potenţial.
Însă ce anume face experienţa ta de viaţă atât de inedită, încât să intereseze pe cineva şi să te facă cunoscut? E nevoie de mult mai mult, cred eu. Dar...succes.

| AvalohAlyn explică (pentru NOname):

Pai am avut depresie si Dumnezeu m-a ajutat, am cateva intamplari surprinzatoare, care nu isi gasesc explicatie. Vreau sa combin pasiunea cu credinta si invers. Vreau sa arat lumii ca Jesus Christ is the LORD! Si sunt inteligent, nu cine stie ce inteligent dar asa mi s-a spus de multa lume, stiu ca par laudator si deloc modest dar imi asum riscul si zic adevarul.Am participat la destule concursuri la viata mea.

| NOname a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Alin, inteligenţa trebuie să o demonstrezi, nu să o tot invoci ca pe o constantă unanim stabilită.

| Leutzbv a răspuns (pentru Leutzbv):

Multumesc de funda!

| Leutzbv a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Ca sa-L faci cunoscut pe Isus trebuie sa traiesti radical pentru El. Atunci oamenii vor vedea ca Isus locuieste in tine si ca nu spui doar vorbe dar si traiesti. Te poti straduii cat vrei ca sa fi faimos, dar daca Dumnezeu nu-ti ofera posibilitatile si nu-ti deschide usile, atunci totul este in zadar. Tot ce faceti sa faceti ca pentru Domnul spune Scriptura. Cred ca fiecare dintre noi viseaza sa fie "cineva", dar nu cred ca asta este scopul vietii...Fi tu insuti, mergi inainte cu incredere in Acela pe care vrei sa-l slujesti si vei vedea rezultate care sa merite efortul!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu trebuie sa dai tot din casa

| mary4048 a răspuns:

Succesul vine dupa munca indelungata,de aceea sfatul meu este sa inveti mult, fiindca informatia inseamna putere, si sa muncesti mult, f mult, pentru ca asta iti defineste caracterul.Sa fii serios si dedicat in tot ce faci, sa nu fi invidios, lenes, razbunator.Pastreaza ceva din inocenta copilariei fiindca asta te va ajuta sa visezi si sa crezi in continuare in reusita ta in viata.De apreciat ca te gandesti la acest aspect al vietii, acum cand tinerii se dau in vant dupa, moda, muzica, calculatoare si alte lucruri fara valoare.Fiindca tu intr-adevar intuiesti care este valoarea intrinseca a omului, meriti respect si succes!

| AvalohAlyn explică (pentru mary4048):

Iti multumesc din suflet:*