Ca sa-L faci cunoscut pe Isus trebuie sa traiesti radical pentru El. Atunci oamenii vor vedea ca Isus locuieste in tine si ca nu spui doar vorbe dar si traiesti. Te poti straduii cat vrei ca sa fi faimos, dar daca Dumnezeu nu-ti ofera posibilitatile si nu-ti deschide usile, atunci totul este in zadar. Tot ce faceti sa faceti ca pentru Domnul spune Scriptura. Cred ca fiecare dintre noi viseaza sa fie "cineva", dar nu cred ca asta este scopul vietii...Fi tu insuti, mergi inainte cu incredere in Acela pe care vrei sa-l slujesti si vei vedea rezultate care sa merite efortul!
Succesul vine dupa munca indelungata,de aceea sfatul meu este sa inveti mult, fiindca informatia inseamna putere, si sa muncesti mult, f mult, pentru ca asta iti defineste caracterul.Sa fii serios si dedicat in tot ce faci, sa nu fi invidios, lenes, razbunator.Pastreaza ceva din inocenta copilariei fiindca asta te va ajuta sa visezi si sa crezi in continuare in reusita ta in viata.De apreciat ca te gandesti la acest aspect al vietii, acum cand tinerii se dau in vant dupa, moda, muzica, calculatoare si alte lucruri fara valoare.Fiindca tu intr-adevar intuiesti care este valoarea intrinseca a omului, meriti respect si succes!
Apropo de Narcis, eşti cam narcisist, Alin.
Nu cred că faima este una dintre cele mai nobile dorinţe.
Uneori drumul este mai important decât destinaţia. Iar tu văd că habar nu ai ce drum vrei să urmezi, dar cu orice preţ vrei să devii cunoscut, să-ţi atingi scopul.
Cred că ai început-o de la coadă şi nu este unul dintre acele cazuri când scopul scuză mijloacele.
Dar e de apreciat că ai ambiţie.
Ce parere ai de Ianau Iustin?
Pai vreau sa povestesc si altora din experienta mea de viata.
Are voce şi potenţial.
Însă ce anume face experienţa ta de viaţă atât de inedită, încât să intereseze pe cineva şi să te facă cunoscut? E nevoie de mult mai mult, cred eu. Dar...succes.
Pai am avut depresie si Dumnezeu m-a ajutat, am cateva intamplari surprinzatoare, care nu isi gasesc explicatie. Vreau sa combin pasiunea cu credinta si invers. Vreau sa arat lumii ca Jesus Christ is the LORD! Si sunt inteligent, nu cine stie ce inteligent dar asa mi s-a spus de multa lume, stiu ca par laudator si deloc modest dar imi asum riscul si zic adevarul.Am participat la destule concursuri la viata mea.
Alin, inteligenţa trebuie să o demonstrezi, nu să o tot invoci ca pe o constantă unanim stabilită.