| DenisaNicoletaG a întrebat:

Asa de felul vostru, voi sunteti romantici?

71 răspunsuri:
| Fumiko a răspuns (pentru untu):

Nu interpretez gresit, aici tu nu ai inteles!

Răspuns utilizator avertizat
| Clorox a răspuns:

Da, sunt!

| DenisaNicoletaG explică (pentru Andi1996):

Da, imi plac baietii romantici, imi plac baietii care stiu sa respecte o fata! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O,da!
Fara poezie, viata e pustiu!

| PersonajFictiv a răspuns:

Asa si asa. laughing

| gemeni6226 a răspuns:

Da am fost si am ramas in ciuda tuturor asperitatilor vietii.

| Speed99 a răspuns:

Tocmai ce citisem asta in urma cu 2-3 zile:

"Romantismul este abuzul de adjective" - Alfred de Musset

| Coquinnnna a răspuns:

Doar la orgazsm.

| SERIALS a răspuns:

Foarte romantic

| CdeMetal a răspuns:

Da, foarte romantic.

| Desireღ a răspuns (pentru lplostonyou):

Aprobbb.

| cristi202 a răspuns:

Sunt un romantic incurabil. Uneori, in cate o seara cand apare Luna pe cer, ii spun sotiei, pe care am cunoscut-o acum exact 10 ani, pe 05.05. 2007: "Uite, te-am mintit frumos cand iti ziceam ca iti voi da Luna de pe cer - e inca acolo." happy

| cristi202 a răspuns (pentru Bacemi):

Romantismul e atunci cand vezi o bucatica de iubire intr-o floare, in Luna, intr-un zimbet, si impartasesti asta cu cel iubit, si, fara cuvinte, el te intelege. happy

| cristi202 a răspuns (pentru Andi1996):

Hai sa facem distinctie clara intre dulcegarii si romantism. Dulcegariile sunt doar cuvinte, romantismul e poezie.

| cristi202 a răspuns (pentru gemeni6226):

Floarea iubirii romantice, daca este ingrijita, ramane deschisa si frumoasa in ciuda vicisitudinilor vietii.
happy

| cristi202 a răspuns (pentru Speed99):

Doar atit crezi ca e?!?

| Bacemi a răspuns (pentru cristi202):

Nu e romantism ăla după mine, e iubire pur și simplu în adevăratul sens al cuvântului. Romantismul e când sacrifici ceva sau îți înfrunți fricile de dragul unei persoane pe care o iubești.

| Bacemi a răspuns (pentru cristi202):

Ăsta e un simț al umorului spiritual, al naibii de fain, nu neapărat romantism. Romantism e că încă ești acolo lângă ea să îi spui asta, deși puteai obține anumite lucruri dacă o părăseai. Experiențe noi, poate alt orizont. Faptul că din toate ai ales-o doar pe ea și continui să o faci, asta e romantism happy

| Speed99 a răspuns (pentru cristi202):

In mare parte, da. Pot aprecia, si chiar mi se inmoaie picioarele, cand vad un cuplu batran ca stau impreuna pe o banca in parc, insa nu imi plac oamenii care in continuu se adreseaza cu "dragalasenii" unul altuia.

Cererile in casatorie in public ma intorc la stomac, saruturile indelungate intr-un spatiu mic cu o multime de persoane, spre exemplu un autobuz, ma fac inconfortabil, si declaratii de amor in plina strada ma fac aproape sa spun o gluma cu voce tare ca sa inveselesc atmosfera putin.

E in regula daca tie-ti plac chestii d-alea, dar parca mie imi lipseste vreo gena de Leonardo di Caprio din ADN-ul meu.

| Drimmero a răspuns (pentru Bacemi):

Sacrificiul geniului, mai bine spus, preocupat de cunoastere care vrea sa cunoasca chiar si prin iubire.

| anonimg a răspuns (pentru untu):

Tu ai spus lui deniisanicoleta: "Meriti sa ai un barbat bun, frumos, chipes si bun la suflet!" Iar Fumiko a spus: "Urma sa spui "ca mine"".
Fumiko nu a ras ca ai spus "AMIN", ci pentru ca vroia sa completeze fraza ta in felul acesta: "Meriti sa ai un barbat bun, frumos, chipes si bun la suflet! Ca mine."
De asta a ras Fumiko. ^_^

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Mi-ai adus aminte de melodia Deliei & Macanache - Ramai cu bine aka Ramai cu Ma-ta. big grin

Cind sacrifici, sau cand iti infrunti teama (sa zicem de zbor, si zbori totusi de dragul lui/ei) e mai mult decat romantism. Vechii grecii aveau cinci termeni pentru dragoste. Cea sacrificiala era denumita "agape", si este net superioara tuturor celorlalte tipuri de dragoste, inclusiv fata de "philia", care ar fi dragostea romantica.

| DenisaNicoletaG explică (pentru lplostonyou):

Stii cumva si ce zodii sunt perverse? "happy

Cit se poate de adevarat!

| untu a răspuns (pentru anonimg):

Da,asa e! M-ai dat gata! Foarte frumos ca mi-ai explicat frumos si acum am inteles! Multumesc frumos!

| untu a răspuns (pentru Fumiko):

Chiar asa e! De ce nu-mi explici asa ca lumea, pe intelesul meu, asa cum a explicat foarte frumos,, Anonimg''! Imi cer scuze! Ai si tu dreptate!

Întrebări similare