| DenisaNicoletaG a întrebat:

Asa de felul vostru, voi sunteti romantici?

71 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns (pentru Speed99):

Cred ca nu ai inteles. Am spus deja aici ca e cazul sa facem distinctie intre dulcegarii si romantism. Nici eu nu sunt de acord cu dulcegariile. Mai ales spuse sus si tare. Prefer profunzimea tortului decat visina de pe el, dulce-acrisoara, oricit de buna ar fi ea happy. Doar doua persoane am cerut in casatorie in viata mea, si cu nici una nu am avut parte si nici nu am dorit multe dulcegarii, pentru ca am cautat amindoi profunzimea relatiei, acel lucru care te face sa imbatrinesti impreuna. Cind am descoperit in prima relatie ce poate fi intre un barbat si o femeie, cit de departe poate ajunge unitatea, comuniunea dintre doua inimi, mergeam pe strada si ma uitam la cei ce se giugiuleau, si aratau cit de mult se iubesc ei, si la cele mai multe cazuri am vazut superficialitate, doar gesturi, cuvinte, chestii de suprafata, "iubire de-o vara", caci stiam, intuiam ca dragostea lor nu va tine prea mult, pentru ca se vedea ca se rezuma doar la dulcegarii.
Cred ca Bacemi, in raspunsul pe care mi l-a dat, vorbind despre romantism, are foarte mare dreptate. De aceea mi-am permis sa raspund la intrebare cu o gluma.

| cristi202 a răspuns (pentru anonimg):

Ei, si tu acum, ai spus-o direct! Trebuia sa o lasi pe Denisanicoleta sa inteleaga singura. happy

| anonimg a răspuns (pentru cristi202):

Nu m-am gandit. happy Eu m-am setat ca sa aduc la lumina toate lucrurile neintelese.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ma ud toata.

Răspuns utilizator avertizat
| Omori a răspuns:

Intr-un mod mai camuflat.Am un ego grasut.

| Baeatul a răspuns:

Da Sunt Romantic cine Merita

| Fumiko a răspuns (pentru untu):

:* Ma bucur ca ai inteles, alta data iti voi spune din prima ca majoritate baietilor si feteleor dupa ce spun niste calitati spun "asa ca mine"! happy

| untu a răspuns (pentru Fumiko):

Asa e! Poti sa-mi dai in continuare sfaturi bune! O seara buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi, daca as avea cu cinelaughing

| August99 a răspuns:

Depinde. Pot sa fiu dar nu foarte

Întrebări similare