Poate că dumneata din lipsă de ocupație, pendulezi des printre idei ineptice.
Nu confunda filozofia cu ceea ce crezi că ar fi.
Eu nu duc lipsa de ocupatie ci doar imi spun parerea. Si te rog nu ma jigni. Chiar daca incerci sa-mi spui totul prin cuvinte mai deosebite asta nu inseamna ca eu nu stiu ce insinuezi. Cind o sa va invatati cu totii sa nu atrageti atentia la altii ci sa va verificati mai intii pe voi. Prin,, Ce întrebare e asta?,, m-am referit cu totul la altceva asa ca nu ma face o necioplita.Mai bine te-ai judeca pe tine mai intii si apropo, nu te-am intrebat pe tine. Sper ca si tu n-o,, pendulezi des printre idei ineptice.,,. ^_^.
Eu m-am adresat lui RaidenMGR, tu stai chill, ca nu te-am atacat cu nimic.
Ca fapt divers, intrebarea lui RaidenMGR intra in sfera ineptiilor. Daca el crede ca actiunea de a cugeta, de a medita, de a gandi se raporteaza starii denumite de el "plictiseala", este problema lui. Dar felul sau, deranjant de altfel, de a a pune intrebarea, m-a pus inevitabil in situatia sa-i raspund.
Ca sa-ti faci idee, priveste in felul urmator si fii atent/atenta la intrebare. Orice ai raspunde, cu "da" sau "nu" raspunsul o sa reiasa ca tot "filozofam" la plictiseala.
Asta-i parerea ta (lipsita de logica) si parerea ta e la fel de buna ca hartia igienica
Orice este posibil, venind din partea unui copil fara educatie.
Invata sa respecti opinia celorlalti.
Ce se intampla in categoria aia, 90% este orice numai filosofie nu.
gabyxgdbgz întreabă: