anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asa-i ca de multe ori filosofezi din plictiseala?

8 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

De multe ori ma plictisesc din filozofeala...

| Amatuye a răspuns:

Ce întrebare e asta?

| vangaelis a răspuns:

Poate că dumneata din lipsă de ocupație, pendulezi des printre idei ineptice.
Nu confunda filozofia cu ceea ce crezi că ar fi.

| Amatuye a răspuns:

Eu nu duc lipsa de ocupatie ci doar imi spun parerea. Si te rog nu ma jigni. Chiar daca incerci sa-mi spui totul prin cuvinte mai deosebite asta nu inseamna ca eu nu stiu ce insinuezi. Cind o sa va invatati cu totii sa nu atrageti atentia la altii ci sa va verificati mai intii pe voi. Prin,, Ce întrebare e asta?,, m-am referit cu totul la altceva asa ca nu ma face o necioplita.Mai bine te-ai judeca pe tine mai intii si apropo, nu te-am intrebat pe tine. Sper ca si tu n-o,, pendulezi des printre idei ineptice.,,. ^_^.

| vangaelis a răspuns (pentru Amatuye):

Eu m-am adresat lui RaidenMGR, tu stai chill, ca nu te-am atacat cu nimic.
Ca fapt divers, intrebarea lui RaidenMGR intra in sfera ineptiilor. Daca el crede ca actiunea de a cugeta, de a medita, de a gandi se raporteaza starii denumite de el "plictiseala", este problema lui. Dar felul sau, deranjant de altfel, de a a pune intrebarea, m-a pus inevitabil in situatia sa-i raspund.
Ca sa-ti faci idee, priveste in felul urmator si fii atent/atenta la intrebare. Orice ai raspunde, cu "da" sau "nu" raspunsul o sa reiasa ca tot "filozofam" la plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru vangaelis):

Asta-i parerea ta (lipsita de logica) si parerea ta e la fel de buna ca hartia igienica

| vangaelis a răspuns (pentru anonim_4396):

Orice este posibil, venind din partea unui copil fara educatie.
Invata sa respecti opinia celorlalti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru vangaelis):

Ce se intampla in categoria aia, 90% este orice numai filosofie nu.