SOV nu e om de afaceri.E doar un sarlatan intrat in afaceri.Primul lui milion n-a venit din portofelul parintilor, el s-a bazat pe naivitatea unor cetateni care nu stiau deloc matematica.
Sorin si-a facut loc cu ajutorul unor portite legislative.N-a luptat impotriva sistemului, el doar s-a folosit de unele erori legislative.
Nu avem asemanari aici cu Trump, Sorin n-are timp de tupeu, el e doar lupul care vede crapatura din gard ca sa-ti ajunga la oi.
Povestile alea cu ziare si gogosi vandute la colt, nu tin, nu sunt martori care sa ateste ca s-ar fi ocupat cu asa ceva.
"Dormi linistit, muncesc pentru mine."
Daca te referi la Sorin Ovidiu Vantu, stiu cine este, un amarat de gestionar, care prin imprejurari ciudate ajunge sa faca avere, adica fraude face puscarie si cu mita / relatii scapa.
Din punctul meu de vedere SOV, in afara ca este doar juma de barbat, ca-i si handivcapat fizic, nu-i nici pe departe la genunchiul lui Trump.
Amandoi sunt mafioti, sau aspira sa fie. Dar pe SOV cred ca-l duce capul mai mult. E greu sa fii mai prost decat Trump.