Nici o părere, nu-mi pasă
E treabă ei daca are sau nu burtă, nu-i cazul sa ii trag eu atenția știe și ea (e de prost gust sa ii spuii cuiva că-i gras/a )
Nașpa.
Mai ales alea de o născut și după o anumita vârsta acolo acumulează grăsime cel mai mult
Daca pe ele nu le deranjeaza absolut deloc ca au burta iti dai seama ca nu vor da 2 bani pe critica ta in general, daca le deranjeaza majoritatea iau masuri si tin diete, fac sala sa scape de burtihan. Personal zic sa se duca sa o dea jos, e mai bine estetic si mai sanatos pentru ele daca o fac. Bine, nu mananc maro, nici nu-mi plac femeile grasuline dar asta e partea a 2-a.
Prefer să aibă cerebel, decât ca trasă prin inel.Nu vreau să jignesc pe nimeni.Iar dacă la fata respectivă este ceva ce nu agreez prefer să rămân la stadiu de prieten decât să formăm o relație și să mă folosesc de ea și să o fac să sufere.
Sincer nici mie nu îmi plac... Ar trebui sa aibă mai multa grija
Daca au peste 40 de ani si copii sau munca grea e de inteles ca nu le arde de slabit nu e usor. Triste sunt astea care la 20-30 au burtoi. Si aia cu burtica e penibila dar mai penibile sunt astea care baga prostia aia cu femeia trebuie sa aiba forme ca sa aiba barbatul pe ce sa puna mana... si cand te uiti la ele sunt umflate peste tot dar fundul le e plat. Burta nu se pune la ''forme''.
Ce parere să am? Treaba lor cum își trăiesc viața.
Ar fi bine pentru sanatatea lor sa ajunga la o forma fizică mai sanatoasa.
Daca nu vor e treaba lor. Viata lor in joc, nu a mea.
N-am nici o părere. E treaba ei.
Nu-mi place să judec pe nimeni.
N-ai de unde știi dacă nu are vreo problemă medicală și de-aia e grasă.
N-am nicio parere.
Nu ma afecteaza cu nimic ca sa le jignesc.
Si ca sa stii: toata lumea are burta. Si toata lumea are grasime abdominala in diferite procente.
Asa ca e gresit sa spui ca unii au burta si ca unii nu. Toti avem.
Iar cei care le jignesc nu prea au ce face cu viata lor, mai ales tinand cont ca majoritatea barbatilor si femeilor care le jignesc au si ei un procent mare de grasime. Si chiar daca nu ar avea, da dovada de lipsa de educatie si e de prost gust sa judeci pe cineva dupa kilograme.
Nu sti prin ce au trecut persoanele respective. Nu sti ce decese / probleme psihice / certuri in familie / dereglati hormonale / stres excesiv / traume / tulburari alimentare etc au si au ajuns sa dezvolte mancat compulsiv.
Dar e usor sa judecam fara sa ne uitam si la viata persoanei pe care o judecam, la ce are in suflet sau la noi, in oglinda.
Poate fi grasa din cauza unei probleme medicale, atunci cu siguranță nu este vina ei.
În hipotiroidism este foarte greu sa slăbești, sau alte boli!
Dar care nu au o problema medicala ar trebui sa aibă grija de ele. Și femeile Moby Dick pot fi de treaba.
Bărbații au burta, femeile au burtica, glumesc. Nu contează, e bine sa nu aibă dar din păcate la unii se mai depune
In primul rand tine foarte mult si de forma corpului, fie ca vrem sa credem sau nu, mai sunt femei/bărbați carora asa le este format copul si mai ales o data cu varsta tind sa fac burta.
Mai sunt femei carora le place sa fie mai plinute si automat, nah, au si burta.
Mai sunt femei cu probleme de sanatate sau ce nu le sta prea bine fara.
Eu spre exemplu am un pic de burtica (zic burtica pentru ca da, e nesemnificativă având în vedere că am doar 50 de kg) dar asta si pentru ca retin apa in zona taliei si pentru ca o data ce scap de ea, mi se formeaza pătrățele.Asa e corpul meu daca fac sport, se evidențiază prea tare musculatura si mie una nu imi place, chiar nu mi se pare ceva atractiv la o femeie cu mușchi definiți.
MorcovMajestic întreabă:
VerginicăVacăGrasă întreabă: