"un profesor de gimnaziu ar fi dat afară un elev și îi mai punea și absență. Asta nu vi se pare abuziv"
Este abuz clar și e specificată situația asta și in legislația in vigoare
"Unde ...scrie că profesorul trebuie să devină magician pentru a stăpâni un elev obraznic"
imi pare că nu ești in stare să te impui la clasă. Cred că am mai discutat pe tema asta. Cere-te afară dacă nu faci față.
Simplu, nu?
Păi postarea nu e despre mine. Dacă ai fi citit ai fi înțeles că postarea era despre altcineva. 1
2Nu e treaba dumitale dacă rămân sau nu în învățământ.
3Eu vorbesc despre această regulă pusă chiar prost din experiența la catedră. Din exterior e simplu să spui ce spui dumneata. Deci dacă nu ești profesor, nu ai niciun drept să-mi spui mie să mă car. Pentru că oricum nu mă car nici dacă spre exemplu această regulă e impusă, însă mi se pare prost pusă această regulă, cum spuneam, fix de un neica nimeni care nu a stat 4, 8 ore pe zi la catedră să vadă concret ce se întâmplă acolo.
Deci cară-te dumneata de pe pagina mea!
Cius!
"MountainRiver: Păi postarea nu e despre mine"
dacă cumva ai uitat, iaca ce-ai zis:
"Adică vreau să zic, dacă eu ca și cadru didactic doresc să-mi fac ora și nu pot din cauza "
Concluzie: îhî, nu e despre tine ci despre un... prieten. Hă-hă-hă!
" dacă rămân sau nu în învățământ... să mă car. Pentru că oricum nu mă car"
halal profă/prof bântui pe site-uri cu limbajul ăsta de mahala și se mai miră unii că produsul școlii - elevul adică - e cum e!
Cum mai spuneam: cere-te afară, faci un bine invățământului