Da, eu sunt catolic, am fost la cimitir si m-am rugat pentru cei plecati dintre noi.Cand aprinzi o lumanare pentru cei morti, iti vine in minte clipe fumoase cu cei dragi, dar si ca o sa vina ziua cand te vei intalni cu ei.Sincere condoleante Mariana.
Despre persoana care mi-a marcat existenta si datorita careia am ajuns ceea ce sunt azi.Stiu ca nu exista oamenii perfecti, insa ea m-a facut sa ma indoiesc de acest fapt. A fost un om extrem de credincios, de bun, de pasnic in ciuda profesiei care ii cerea tarie de caracter.Mereu mi-a fost aproape iar moarte ei brusca m-a socat. Insa stiu ca oamenii au pierdut un simplu om, insa cerul a castigat o stea iar Dumnezeu un inger.Si stiu ca ma vegheaza de sus
Soft Cristi, nu stiu ce te-a putut supara in gandul meu de a ne reaminti de cei dragi care ne-au parasit. Cu atat mai mult, daca tu ai pierdut pe cineva drag, poti pentru o clipa, sa-ti aduci aminte de ei si sa te rogi sa mearga spre calea de lumina. Eu sunt ortodoxa si mi-am pierdut ambii parinti, pe tatal meu nici nu l-am cunoscut (a murit cand eu eram foarte mica) si tocmai de aceea m-am gandit ca remembarul meu nu v-a supara pe nimeni. Imi cer scuze daca ti-am provocat suferinta, nu aceasta a fost intentia mea.
Eu si familia mea suntem ortodoxi insa imi amintesc ca de mic copil mergeam in cimitir la "luminatie"in data de 1 noiembrie. Desi am plecat la oras, in fiecare an mergem(toti fratii cu familiile )si punem flori si lumanari pe mormintele rudeniilor si a celor care ne-au fost apropiati.
Imi amintesc de matusa mea .Era pentru mine o a doua mama.Inca ma duc la cimitir si cand aprind lumanarea parca o simt langa mine.