| dayzzi a întrebat:

Astăzi la școală un băiat fără sa-l observ a pus mina pe talia mea și pe urmă pe umeri...cum credeți : îi place de mine sau intenționat a făcut acesta?

Răspuns Câştigător
| яǾςKєяĺzZą a răspuns:

Pai este cea mai mare posibilitate sa te placa, dar daca vrei sa afli ar trebui sa il intrebi sincer in fata daca simte ceva pentru tine si daca si tu simti acelasi lucru pentru el, pe viitor veti intemeia un cuplu frumos! happy Mult noroc si sper ca te-am ajutat :*

8 răspunsuri:
| Trippy a răspuns:

Probabil ca te place.

| darrio2007 a răspuns:

Cum adica? Ii place de mine sau a facut-o intentionat? Normal ca a fost intentionat.Dar asta nu inseamna ca ii place de tine.Baietii mai incearca sa puna mana pe fete.

| EvaneSScence a răspuns:

Si una si alta. Dar chestia asta cu talia e cam indrazneata. Fii atenta unde ajunge data viitoarehappy

| Dariusuu a răspuns:

A fost doar un flirt.

Exista posibilatea sa te placa. De ce nu?

| Bacemi a răspuns:

Il atragi. E o diferenta mare de aici pana la a-i placea de tine. Tu ca om poate esti o necunoscuta pentru el, poate nu da doi bani pe asta. Dar in mod sigur nu i-ar displacea sa te aiba la pat. Bineinteles ca a facut intentionat asta. Doar nu are o mana care face de una singura lucrurile astea.

| DianaIsHere123 a răspuns:

Poate te place... poate dor isi batea joc de tine...nu stiu.big grin

| dayzzi explică (pentru Dariusuu):

Așa m-am gîndit și eu... se uită cam des la mine

| dayzzi explică (pentru Bacemi):

Se poate să ai dreptate în privința unor băieți, dar el nu e de acel care să se comporte așa cu fetele...dar oricum mersi de sfat happy