Pui un pahar de plastic.
Cu ajutorul unui chibrit sau lumanari aprinse faci o gaura in fundul paharului. Apoi bagi lumarea in gaura.si tragi citiva cm.Va rezista!
Multumesc
Si eu de fundita.
Eu am cumparat candelute pentru toata lumea, 6 la numar, mai ales ca trebuie sa las si cimitir, ca asa e obiceiul.
Am vazut si eu pe un site.
Si inca una : Sa inconjori de 3 ori casa pentru a pleca spritele rele. :3
Pai, ia o candela. SI nu o sa se stinga. Tine si tu mana in fata ei sa nu bata vantul sau ceva si sa o stinga.
Pai tata are candela.(Nu mai stiam cum ii zice)
Acum mama mi-a zis "De ce nu mi-a zis ca iti luam una mai MICA si tie" (a zis Mica )
Daca merg cu una normala oare se stinge daca tin mana :3?
Da cred ca stiu cum sa fac.
Tu mergi sa iei lumina no?
Cu o ce, normala? Candela? De obicei in astea nu se stinge. Dar, si cu o lumanare merge, daca ti mereu ( dar mereu) mana in fata ei sa nu se singa de la curent.
*Lumanare normala.
*Eu n-am sa am candela.
Cam greu cu lumanarea cum am zis. Dar cred ca o sa reusesti. mergi incet. Cam in 30 de min o sa ajungi acasa. Sau mai mult.
Prima data? La mine e a 13-a sau a 14-a cred.
Pai nu prea ai ce face Asta-i viata. Mie mi s-a stins in multi ani si nu am murit
Îi improvizezi un căpăcel, pui mâna o pui într-o lumânare de aia faină prin care nu intră vântul şi scoţi ceara din ea.
Parintii nu vor cu masina.
Zic ca daca iau eu lumina de la biserica si ma urc in masina lor o sa ii dau foc.
Paranoici :3
*Plus ca ei vor cu "pe.joul"
Protejezi flacăra cu mâna. Ce e așa greu?
Dacă nu îți iese în cale vreun maniac înarmat cu un pistol cu apă totul o să fie bine.
Lol,de unde ai stiut ca ma duc sa iau si eu lumina?