Pui un pahar de plastic.
Cu ajutorul unui chibrit sau lumanari aprinse faci o gaura in fundul paharului. Apoi bagi lumarea in gaura.si tragi citiva cm.Va rezista!
Îi improvizezi un căpăcel, pui mâna o pui într-o lumânare de aia faină prin care nu intră vântul şi scoţi ceara din ea.
Pai, ia o candela. SI nu o sa se stinga. Tine si tu mana in fata ei sa nu bata vantul sau ceva si sa o stinga.
Pai tata are candela.(Nu mai stiam cum ii zice)
Acum mama mi-a zis "De ce nu mi-a zis ca iti luam una mai MICA si tie" (a zis Mica )
Daca merg cu una normala oare se stinge daca tin mana :3?
Cu o ce, normala? Candela? De obicei in astea nu se stinge. Dar, si cu o lumanare merge, daca ti mereu ( dar mereu) mana in fata ei sa nu se singa de la curent.
Cam greu cu lumanarea cum am zis. Dar cred ca o sa reusesti. mergi incet. Cam in 30 de min o sa ajungi acasa. Sau mai mult.
Parintii nu vor cu masina.
Zic ca daca iau eu lumina de la biserica si ma urc in masina lor o sa ii dau foc.
Paranoici :3
*Plus ca ei vor cu "pe.joul"
Prima data? La mine e a 13-a sau a 14-a cred.
Pai nu prea ai ce face Asta-i viata. Mie mi s-a stins in multi ani si nu am murit
Si eu de fundita.
Eu am cumparat candelute pentru toata lumea, 6 la numar, mai ales ca trebuie sa las si cimitir, ca asa e obiceiul.
Am vazut si eu pe un site.
Si inca una : Sa inconjori de 3 ori casa pentru a pleca spritele rele. :3