Daca tai din masturbarile zilnice, vei fi surprins cat de mult timp liber iti ramane.
De 5 ori pe zi e totusi mult.
Cine e activ instant, nu are viata sociala, nu stie sa vada un film pe net sau sa se joace pe consola, mai sant singuratici si tipe care nu au ocupatie. Situ asta e adictiv pentru multi
Pe vremea mea, se numea dependenta de internet. Acum a devenit o normalitate, se pare.
Altii fac live-uri pe alte retele. Noi, astia de aici, intram din reflex si raspundem asa, de parca ar fi niste mesaje personale. Bineinteles, conversam nonstop cu 2-3 persoane, de dimineata pana seara.
De trait, traim 24/24.
Curat in casa facem in zilele de stat degeaba. Facturile se platesc online.
Cu prietenii ma vad de obicei in zilele de sarbatoare, cand suntem liberi (zona de credinciosi).
Pe TPU am stat si de la locul de munca, intru cand iau pauza de la munca, intru seara in pat, pana ma ia somnul. Intru dimineata cand beau cafeaua.
Si nu activez doar pe TPU, mai sunt si pe alte forumuri, administrez un grup numeros, am santiere in mai multe locuri, ma joc cu pisica, hranesc pisici straine samd.
Singurul lucru pe care il aman de mult, este ordinea in masina. Arata ca o debara.
Cred ca nu ai fost atent la data inregistrarii, la timpul postarii, nu posteaza tot timpul. sunt conturi f vechi. Exagerezi, nu este nici un top "activitate zinica".
Exista topul zilei, topul saptamanii și topul lunii și poți vedea acolo ca sunt destui care sunt 24/24 pe TPU
IsoldeRose întreabă:
BitchInRedDress întreabă: