Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.
Da ba frate, si eu tot opiu ala cica sunt. Raspunsu meu:ba ej nebun?
2 se schimba daca vrem noi sa ne-o schimbam; 3-nu, sunt zmeu; 4 cum ce e? e fata sau baiat; 5 huh?; 6 exista lucruri mai importante in care sa crezi, zodiacul este destul de fals. Pentru mine a fost fals in fiecare zi, s-a intamplat complet altfel decat au zis.; 7 aparent, sarpe. Ce as vrea sa fiu? Pai tot sarpe, sau sagetator(da, stiu ca se schimba, si nu, nu-mi pasa, tot aia 2 vreau sa fiu) 8 Sagetator, ocazional sarpe, cateodata scorpion, depinde cum mi se scoala.
Se vede "de la o posta" ca este o mare idiotenie.In primul rand, cum de toate zodiile normale, au un nume normal, si dintr-o data vine acest Op...
Si in al doilea rand, sunt nascut pe 18 noiembrie; ar insemna sa trec in balanta, ceea ce ar fi total impotriva descrierilor astorlogice(mandria asta tipica scorpionilor...)
Adica mai nou sunt Gemeni. Nu rac.
si zodia asta Ophiuchus. Cum se pronunta?!
A. si la ultima intrebare. Raspunsul meu ar fi : Intreabai pe cei din Mass-Media. Ei stiu mai bine!
Se pare ca acum sunt fericioara eu eram balanta si zodia balanta raman si dupa ce mor.nu ma incred eu in tampenile lor.
Nu cred asa ceva! sa fiu din balanta fecioara si sora mea din leu rac? nu cred
Am aflat de asta de la inceputul anului trecut din revista Terra, dar nu am vazut pe nimeni sa schimbe structura horoscopului in favoarea descoperirii asteia.Eu as pune-o in aceeasi categorie cu studiile depre cat de des mint barbatii si cat de des mint femeile. Pe cine ajuta astea?!
Se pare ca sunt un taur veritabil. Chiar daca se schimba zodiile, tot taur raman. Oricum, mi se pare o prostie cea de-a 13-a zodie.
Deci eu m-am nascut pe 2 octombrie si acum sunt fecioara? ce prostie,, eu eram balanta
Eu is nask'uta pe 18-oct-199X si is Balantz'a... nici eu' nu cred ca-s adevarath'e :-s
Eu is nask'uta pe 18-oct-199X si is Balantz'a... nici eu' nu cred ca-s adevarath'e :-s ak'u is fechioarh'a?
Nu cred in zodii.
eram leu si acum cica sunt rac.
eu am o personalitate caracteristica zodiei leu si cu ea voi ramane.
LEU!
E oarecum posibil. Nu credeam nici pana acum in zodii prea mult dar asta...
Faza e ca mereu ma intrebam de ce ma potrivesc asa de bine cu racul cand eu sunt leu? ( sunt exact opuse, deci...)
Oricum, nu o sa ne afecteze prea tare vietile
Cred ca...am ajuns leu (sunt nascuta pe 5 septembrie) inainte eram fecioara.
LinaLina35 întreabă: