Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.
1. S-a schimbat de le-au dat peste cap!
2.Eram in Fecioara acum sunt in Leu! Ce nasol!
3.Asa este viata, dar asa ceva cum sa se lanseze aceasta nebunie?
4.Sa protestam!
- Oare nu e doar o alta stire, care vrea sa ne distraga atentia de la lucruri mai importante? Poate...nu stiu
- Acum ar trebui sa ni se schimbe si personalitatea? La asta ma gandeam si eu...eu sunt fecioara si o sa fiu leu ca sunt pe 12 septembrie...
- Oare daca ai fost Sagetator, iar acum esti Ophiuchus (Sarpe), la anul' vei fi Scorpion, din moment ce, mai nou, zodiile variaza de la an la an? Nu stiu...
- Unul, nascut pe 21 iunie, inainte nu era sigur, daca e Gemeni sau Rac, iar acum oscileaza intre Taur si Gemeni. Ce sa faca saracu'? Sa traga la sorti? POATE
- Iar cu ascendentul cum ramane? Se schimba si el? Nu stiu
- Oare sa mai credem in zodii (cei care au facut-o pana acum)? Eu nu credeam f. mult nici inainte...
- In ce zodie ati fost, sunteti (dupa noile date) si ati vrea sa fiti (cine stie, poate, peste 2-3 ani veti fi)? Nu injteleg...acum as fi fecioara, si cred ca ma transform leu...
- De acum incolo, cand veti fi intrebat "ce zodie sunteti", care va fi raspunsul? Pai, eram fecioara, dar acum cred ca sunt leu.
Si mie mi se pare o tampenie...
M-am nascut capricorn si o sa mor sagetator?! Tampenii, in primul rand pentru ca sunt 12 luni, e aiurea sa fie 13 zodii, nu o sa ia nimeni in seama tampenia asta, eu daca nu o citeam aici nu stiam de asta.
Eu cred ca e adevarata treaba si stiti de ce pentru ca nici odata nu mi se potrivea cu ceea ce mi se intampla mie zodia in care eram mi se parea mai apropiata cea de luna trecuta exemplu "taur eram si mi se potrivea mai bine berbec cu ce mi se intamplase mie bine asta era atunci cand credeam in astea dar acum sincer nu ma mai intereseaza s-ar putea sa fie adevarate zodile dar prefer sa nu imi cunosc vitorul ca atunci ma intreb ce rost ar avea sa mai traim daca stim ce ne asteapta."nu e asa"
Sunt Scorpion si caracteristicile zodiei mi se potrivesc si de aceea cred ca stirea este aberanta.
Crede'ma ca acelasi intrebari le am si eu.
Inainte eram fecioara.acum se pare ca sunt leu
La anul cine stie?
Personalitatea nu depinde de zodii parerea mea eu sunt sagetator si dupa noul zodiac ...aceasta stire e doar informativa si e posibil sa fie chiar si adevarata dar in plus nimeni nu stie sigur nimic despre univers deci...
Eu eram pesti dar acum sunt varsator? eu tot pesti raman...nu imi place zodia varsator
NU este deloc adevarat. Dupa parerea mea este o minciuna
adica nu pot asa simplu sa schimbe zodiile doar pentru ca asa lea venit...nu sunt de acord cu asta
mai mult pune oamenii in eroare decat sa ajute cu ceva\
uitati-va aici si vedeti ce zodie aveti cu adevarat...o sa fie aceeasi cu cea pe care o stiati pentru ca nimic nu s-a schimbat http://www.eastrolog.ro/zodii/
Va uitati in dreapta si completati ce trebuie
P.S. nu trebuie sa stiti exact ora si minutul:D
Da, am aflat si eu chestia asta cu zodiile, dar adevarul este ca astrologii au eliminat a 13 a zodie ca sa fie nu mai 12 ca si lunile anului...
Am fost Balanta si acum sunt Fecioara :O si as vrea sa fiu tot balanta, in fine eu o sa continui sa-mi citesc horoscolpul tot la zodia balanta .
Eu sunt Varsator. Dupa noua structurare as fi Capricorn. Nu cred in chestia aceasta cu zodiile. Eu si tata suntem varsatori si mama ne zice ca ce stie despre varsator nu se vede nici la mine nici la tata.
LinaLina35 întreabă: