NOname
| NOname a întrebat:

Ati aflat vestea? 13 zodii. Iata in ce zodie va aflati, potrivit ultimelor date:
Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie
Varsator: 16 februarie - 11 martie
Pesti: 11 martie - 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie - 13 mai
Taur: 13 mai - 21 iunie
Gemeni: 21 iunie - 20 iulie
Rac: 20 iulie - 10 august
Leu: 10 august - 16 septembrie
Fecioara: 16 septembrie - 30 octombrie
Balanta: 30 octombrie - 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie
Sagetator: 17 decembrie - 20 ianuarie
http://stirileprotv.ro/......tator.html
http://www.libertatea.ro/......16771.html
http://stirileprotv.ro/......elile.html
Inevitabil, apar niste intrebari (nu astept neaparat sa si raspundeti la ele, ar fi suficient doar sa va exprimati parerea in cateva cuvinte):
- Oare nu e doar o alta stire, care vrea sa ne distraga atentia de la lucruri mai importante?
- Acum ar trebui sa ni se schimbe si personalitatea?
- Oare daca ai fost Sagetator, iar acum esti Ophiuchus (Sarpe), la anul' vei fi Scorpion, din moment ce, mai nou, zodiile variaza de la an la an?
- Unul, nascut pe 21 iunie, inainte nu era sigur, daca e Gemeni sau Rac, iar acum oscileaza intre Taur si Gemeni. Ce sa faca saracu'? Sa traga la sorti?
- Iar cu ascendentul cum ramane? Se schimba si el?
- Oare sa mai credem in zodii (cei care au facut-o pana acum)?
- In ce zodie ati fost, sunteti (dupa noile date) si ati vrea sa fiti (cine stie, poate, peste 2-3 ani veti fi)?
- De acum incolo, cand veti fi intrebat "ce zodie sunteti", care va fi raspunsul?

Later edit: *CU UN ZAMBET IRONIC PE BUZE*
Pentru cei, care nu simt, cand omul glumeste/ironizeaza si cand vorbeste serios. Chiar nu se poate fara emoticoane?! @Ady00pk, cu tine vorbesc! Vezi ce mare importanta iti dau? Nu-i asa, ca te simti flatat? Invata sa raspunzi, fara sa jignesti (nu e prima data), si fa-ti rost de simtul umorului (chiar duci lipsa)!
Imi cer scuze fata de toti ceilalti, ca ati fost nevoiti sa asistati la aceasta discutie, dar e mai bine sa previi, decat sa tratezi, asa ca am preferat sa lamuresc totul aici, in intrebare, ca sa nu mai am si alte surprize.

Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.

221 răspunsuri:
| Ododododo a răspuns:

Deci acum ce sunt varsator...dmne fereste varsatorul e pfff nici nu vreau sa ma gandesc eu raman peste ce naiba personalitatea mea e de peste nu da retard de varsator

| RockOut4ever a răspuns:

Crek ca faciu misto de mine. cum sa nu mai fiu taur?

| jessyka_9063 a răspuns:

Nu inteleg partea cu schimbatul zodiilor oricum eu sunt aceeasi zodie :d ca si pana acum dar mi se parfe ciudat ca sau gasit niste ...nici nu stiu cum sa le zic sa schimbe zodiile tocmai acum

| Cupcake123 a răspuns:

Da si eu sunt peste nu berbeclaughingla fel si bunica mea in loc sa fie sagetator e zodia aia noualaughingNu cred...si daca e? Am o zodie pa buna si cu asta bastatongue

| DanceIsMyLife a răspuns:

Mda...eu eram rac. acum-s gemeni...(oricum nu cred chestia asta)

| Ðίдηд a răspuns:

Eu tot leoaica raman :X

| Arekusu_6909 a răspuns:

Dar eu nu vreau sa fiu gemeni...eram fericita ca rac straight face... asta e pe bune?

| Txc a răspuns:

Eu tot taur am ramas:X sunt pe 14 mailaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zodiile sint date de miscarea planetelor si a universului, nu se schimba peste noapte asa ca a mai aparut un savant de doi lei,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt Rac pana la moartebatting eyelashes
Nu Gemeni cum zice acumhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gemeni m-am nascut, gemeni mor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot sagetator raman laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu tot varsatoare raman

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rac m-am nascut, rac mor!winking

Deci. mie nu'mi place chestia asta.tot rac ramanwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tampenie.straight face

Tot gemeni raman.

gemeni m-am nascut asa si mor straight face

cica acum sunt taur laughing NU

Pentru ca am exact caracteristiicile acestei zodi. toate mi se potrivesc. nu cele din taur. n-am treaba cu alea

GEMENI RAMAN

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot gemeni raman. Toata personalitatea mea este de gemeni.Nu de taur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu cred eu ca a mai venit o zodie (sarpe este de la satana este debila mintala nu-mi place raman la zodia mea segetator pentru todeaunea ';[/[

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cica sunt nascuta pe 4 iulie, sunt rac si voi ramane rac, nu ma voi schimba din cauza ca vor spune nu stiutiu cine ce, si acum cica sunt gemeni, mi se pare o tampenie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asa o sa devin leu.
interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Horoscopul e conceput pentru bani.doar nu credeti toate prostiile alea?laughing) jez... ce importanta are ce zodie esti...asta nu te poate influenta cu nimichappy tot om ramaibig grin iar destinul si personalitatea ti le faci tu nu niste desenehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CE? Nici gând! Scorpion am fost, scorpion sunt, scorpion rămân până la moarte! Zodia asta mă caracterizează!

1.Nu cred că acesta ar fi motivul, găseau ei altă ştire mai neobişnuită, mai stranie.Sunt în stare de orice.

2.Cum am spus mai sus, nici gând! Când spui scorpion, inevitabil spui Claudia/BlackAndWhite!

3.Peste câţiva ani mă trezesc că sunt taur, nu cred că o să mă suport.Scorpionul nu este compatibil cu taurul... o să mă autodistrug.

4.Trăim într-o ţară nebună, nebună! Presupun că îşi va face o listă cu toţi astrologii din ţară şi va umbla în lung şi-n lat ca să afle care-i zodia lui.

5.Presupun că se schimbă şi ascendentul.

6.Nu am crezut în ceea ce ne spun astrologii pe la TV, pe internet despre ce se va întâmpla nu ştiu când, însă mă regăseam în caracteristicile zodiei.

7. După noile date, se spune că sunt...Balanţă?! Chiar se joacă cu focul! Vreau să fiu...scorpion!

8.Scorpion,clar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot caprocorn is

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma intereseaza din leu sa ajunc raccc :O nuuu oh go on e o mare prostieee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tampenie pura, nu devin eu balanta ca se trezeste nu stiu cine sa modifice, am caracter de scorpion nu de fecioara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capricon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca n-au ce face! sa schimbe cum vor ei zodiile, eu tot scorpion raman si punct! mai mare prostie ca asta nu exista! au nevoie de un control la cap!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.nu trebuie sa iti ceri scuze
2.mi se pare ffoarte interesant esti super ca ai pus aceasta stire
3.sunt tot varsator
4.tu ce esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uuuu... raspunsul cu numărul 200 sunt eu love struck
Tot leu sunt, pe 14 august, deci nu e nici o diferenţă laughinglaughinglaughing

| ShawormaCuFaraDeToate a răspuns:

Hmm sunt Sagetator raised eyebrows