Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.
Deci acum ce sunt varsator...dmne fereste varsatorul e pfff nici nu vreau sa ma gandesc eu raman peste ce naiba personalitatea mea e de peste nu da retard de varsator
Nu inteleg partea cu schimbatul zodiilor oricum eu sunt aceeasi zodie :d ca si pana acum dar mi se parfe ciudat ca sau gasit niste ...nici nu stiu cum sa le zic sa schimbe zodiile tocmai acum
Da si eu sunt peste nu berbecla fel si bunica mea in loc sa fie sagetator e zodia aia nouaNu cred...si daca e? Am o zodie pa buna si cu asta basta
CE? Nici gând! Scorpion am fost, scorpion sunt, scorpion rămân până la moarte! Zodia asta mă caracterizează!
1.Nu cred că acesta ar fi motivul, găseau ei altă ştire mai neobişnuită, mai stranie.Sunt în stare de orice.
2.Cum am spus mai sus, nici gând! Când spui scorpion, inevitabil spui Claudia/BlackAndWhite!
3.Peste câţiva ani mă trezesc că sunt taur, nu cred că o să mă suport.Scorpionul nu este compatibil cu taurul... o să mă autodistrug.
4.Trăim într-o ţară nebună, nebună! Presupun că îşi va face o listă cu toţi astrologii din ţară şi va umbla în lung şi-n lat ca să afle care-i zodia lui.
5.Presupun că se schimbă şi ascendentul.
6.Nu am crezut în ceea ce ne spun astrologii pe la TV, pe internet despre ce se va întâmpla nu ştiu când, însă mă regăseam în caracteristicile zodiei.
7. După noile date, se spune că sunt...Balanţă?! Chiar se joacă cu focul! Vreau să fiu...scorpion!
8.Scorpion,clar!
LinaLina35 întreabă: