Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.
Eu nu cred în acest lucru. Eu sunt năcută pe 15 iunie și nu vreau să fiu zodia taur. Ceea ce vor ei să spună este că sunt proști. Nu este adevărat cu zodiile, tot aceleași zodii sunt
Wow deci pana acum eram in balanta acum sunt fecioara?
De cand a aparut chestia asta?
Cred ca...am ajuns leu (sunt nascuta pe 5 septembrie) inainte eram fecioara.
Eu sunt capricorn nascuta pe 5 ianuarie dar acum sunt sagetator nu este logic... de ce le schimba?
Se pare ca acum sunt fericioara eu eram balanta si zodia balanta raman si dupa ce mor.nu ma incred eu in tampenile lor.
Da si eu sunt peste nu berbecla fel si bunica mea in loc sa fie sagetator e zodia aia nouaNu cred...si daca e? Am o zodie pa buna si cu asta basta
Adica eu-s pesti? vezi s nu. eu tot berbec raman pentru ca sunt incapatanata... si nu o sa fiou berbec doar pentru ca vor alti
Deci eu m-am nascut pe 2 octombrie si acum sunt fecioara? ce prostie,, eu eram balanta
Mda... nu sunt ingrijorat, sunt mai mult dezamagit.
Eram Berbec, acum sunt Pesti -__-
Deci acum ce sunt varsator...dmne fereste varsatorul e pfff nici nu vreau sa ma gandesc eu raman peste ce naiba personalitatea mea e de peste nu da retard de varsator
Deci sa inteleg ca nu mai sunt balanta
sunt fecioara
eu cam niciodata nu am crezut, in horoscop
LinaLina35 întreabă: