Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.
Nu cred asa ceva! sa fiu din balanta fecioara si sora mea din leu rac? nu cred
Da, am auzit si eu, cu ceva timp in urma despre aceasta zodie.
este de ceva timp acolo, doar ca nu a fost bagata in seama aceasta constelatie
sincer, nu cred ca ne va influenta cu ceva, daca nu ne-a influentat pana acum
Noi ne schimbam personalitatea cand vor ei asa eu am personalitate de fecioara si o sa fiu leu ce dracu.
CE? Nici gând! Scorpion am fost, scorpion sunt, scorpion rămân până la moarte! Zodia asta mă caracterizează!
1.Nu cred că acesta ar fi motivul, găseau ei altă ştire mai neobişnuită, mai stranie.Sunt în stare de orice.
2.Cum am spus mai sus, nici gând! Când spui scorpion, inevitabil spui Claudia/BlackAndWhite!
3.Peste câţiva ani mă trezesc că sunt taur, nu cred că o să mă suport.Scorpionul nu este compatibil cu taurul... o să mă autodistrug.
4.Trăim într-o ţară nebună, nebună! Presupun că îşi va face o listă cu toţi astrologii din ţară şi va umbla în lung şi-n lat ca să afle care-i zodia lui.
5.Presupun că se schimbă şi ascendentul.
6.Nu am crezut în ceea ce ne spun astrologii pe la TV, pe internet despre ce se va întâmpla nu ştiu când, însă mă regăseam în caracteristicile zodiei.
7. După noile date, se spune că sunt...Balanţă?! Chiar se joacă cu focul! Vreau să fiu...scorpion!
8.Scorpion,clar!
Mi se pare o mare prostie...Adica zodia asta noua nu cred ca va aparea in nici un zodiac, si in plus personalitatea mea nu se potriveste deloc cu zodia care ar trebui sa fiu acum. Ce e asta? Adica nici macar nu vreau sa fiu rac si nici macar nu am personalitate de rac. (in realitate sunt leu) Deci cred ca este doar o veste care mi se pare de-a dreptul prosteasca, oricum mersi de anunt.
Mda...pai la mine pot spune ca nu se schimba nimic! Stiu ca sunt balanta, dar dupa noile date, se pare ca sunt fecioara! Pe mine nu ma deprima nici una...la ambele am cam aceleasi calitati si defecte!^_^
-Oare nu e doar o alta stire, care vrea sa ne distraga atentia de la lucruri mai importante?
Ar putea fi si asa, dar... din moment ce s-a demonstrat stiintific, este mai greu de crezut.
- Acum ar trebui sa ni se schimbe si personalitatea?
Personalitatea nu tine cont numai de zodie. Nu trebuie sa se schimbe decat numele zodiei pe care o ai, restul, nu. Eu una nu cred ca persoalitatea este in functie de zodie.
- Oare daca ai fost Sagetator, iar acum esti Ophiuchus (Sarpe), la anul' vei fi Scorpion, din moment ce, mai nou, zodiile variaza de la an la an?
Nu stii sigur. La anul poate vei deveni gemeni.
- Unul, nascut pe 21 iunie, inainte nu era sigur, daca e Gemeni sau Rac, iar acum oscileaza intre Taur si Gemeni. Ce sa faca saracu'? Sa traga la sorti?
Asta da intrebare, sa astepte pana se schimba zodiile din nou.
- Iar cu ascendentul cum ramane? Se schimba si el?
Cred ca da.
- Oare sa mai credem in zodii (cei care au facut-o pana acum)?
Da, dar nu in astea noi. Cel putim pana nu aflam mai multe despre noua zodie, sa credem {daca credem} in cele vechi.
- In ce zodie ati fost, sunteti (dupa noile date) si ati vrea sa fiti (cine stie, poate, peste 2-3 ani veti fi)?
As vrea sa fiu Capricorn, cum am fost si pana acum! Dar...mai nou, sunt Sagetator.
- De acum incolo, cand veti fi intrebat "ce zodie sunteti", care va fi raspunsul?
Capra-cu-corn forever!
Nuuuu cred eu eram peste si acum is varsator? Oamenii schimb tot peste 1000-2000 de ani cred ca se va uita de religie cine a fost D-zeu o sa inventeze oamenii noi religii, legii.
E oarecum posibil. Nu credeam nici pana acum in zodii prea mult dar asta...
Faza e ca mereu ma intrebam de ce ma potrivesc asa de bine cu racul cand eu sunt leu? ( sunt exact opuse, deci...)
Oricum, nu o sa ne afecteze prea tare vietile
Fiica-mea si mama sunt in aceiasi zodie / Sagetator. Iar eu am avansat Leoaica. Nu mi se pare potrivita zodia. Nici pentru mine, nici pentru mama. Totusi este amuzant. De acum cand "rag" la oamenii o sa am o scuza
Numai bine si un horoscop plin de vesti bune
Hey, guys (@Happy), sa nu va vad, ca va certati pe aici! Aveti grija la limbaj! Fara jigniri, da!?!
Orice problema o puteti lamuri in privat.
Multumesc!
Se pare ca sunt un taur veritabil. Chiar daca se schimba zodiile, tot taur raman. Oricum, mi se pare o prostie cea de-a 13-a zodie.
Eu n-am prea crezut, desi recunosc ca am deprinderea de a mi-l citi, atunci cand rasfoiesc o revista.
Dar, dupa zodiacul vechi si dupa cel nou, am fost si am ramas leoaica!
LinaLina35 întreabă: