Nu-ți recomanda frate! Săte duci după orice firmă care recrutează angajați! Și oamenii săi muncescă! se facă o groază de manevre! și hoți mari! oamenii munciți cu forța pe câmpuri și salariile ne plătite! Sânt o groază de oamenii care sau dus prin firmă tot așa, și când au ajuns pe acolo, s-a auzit la știri de ei! Uităte să vezi! Doamne Dumnezeule ferește!
Sunăi personal! Prin wațap! Cu cameră! Vorbește cu ei tu, interesează te vezi cum stă cu Adevărat și reală treaba pe acolo, află cât este salariul brut! și net! După vezi care sănt condițiile unde stai unde dormi, firma care recrutează angajați, cât la 100% vă ia din drepturi ca angajat care sânt loați prin linzing, tea ia muncitor fix la ei sau prin firmă află și sună tu, vezi cum stă treaba le acolo că nu este de glumă și nici de joacă, se fac o groază de măgari! mari! Prin afară!
Scrie la ei pe site brut pe oră și m-am înregistrat pentru job și cică mă sună ei după 2-3 zile și de asemenea ii pot contacta pe Whatsapp sau telefonic și după înregistrare am primit confirmare email spunea asa : Nl Jobs NU PERCEPE COMISIONARE. Dacă vă aflați în situația unei fraude în care cineva impersoneaza un angajat al companiei și vă cere un comision pentru angajare contactați-ne urgenț și NU faceți nici o plată!
Săte ajute Dumnezeul!
Dacă ei spun că sănt atâta de serioși și corecții e bine.
WeAreLegion întreabă:
Cipi1212 întreabă: